Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elmenjek nyaralni vagy használ...

Elmenjek nyaralni vagy használjak tampont?

Figyelt kérdés

Jövöhéten elutazunk a családdal. Megyünk strandra is. Csakhogy nekem jövöhéten kell megjönni e menzeszemnek.

Inkább ne menjenk el ...tampont még sosem használtam...

14/L

2009. jún. 17. 08:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Én a helyedben elmennék. Amikor én helyzetem fel az első tamponomat, olyan volt, mintha 100 szor csináltam volna előtte. No para:)

Jó nyaralást!

2009. jún. 17. 08:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Menj el nyugodtan,biztos sikerül fel tenni a tampont,és te is élvezheted a nyaralást,én nem hagynám ki mensi miatt:D

14/L

2009. jún. 17. 08:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy ötlet: a tamponnal már elötte kisérletezhetsz, akkor nem lesz gond, hogy hogyan tedd fel. (Természetesen nem kell bennhagyni, csak a behelyezést kiprobálni.)
2009. jún. 17. 08:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Otthon se hagynának. Még ha nem fürödnél is, nem csak arról szól a nyaralás.

Próbáld ki az O.B. pro comfort silket, ennek a legkönnyebb a felhelyezése!

Először mindenki túl előre teszi, de akkor nyom. Rendesen fel kell tolni, ne félj, ki tudod húzni.

előtte nézd meg tükörben, van-e annyi hely a szűzhártyádon. A lányok 99%-ának elég tág a tamponhoz.

2009. jún. 17. 09:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Max. napozol és hamburgerezel. Vigyél egy strandkendőt! A derekadra, bármi történik.
2009. jún. 17. 09:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát sztem is nyugodtan menj csak el!A nyaralás nemcsak fürdésből áll.Sztem meg ne most kezd el a tampont használni,pláne ha nem szeretnéd még!Lehet kapni egész rövid gatyót is,v franciabugyit is felvehetsz,abban nem látszódik a betét!:)De az is lehet,h meg se fog jönni jövőhéten,és akkor meg felesleges volt az aggódás.De azért legyen nálad mindig betét,akárhová is mész!

Jó nyaralást!

Puszi,Honey

2009. jún. 17. 10:28
 7/8 anonim válasza:

Mindenképpen menj el.

Nem olyan nehéz a tampon felhelyezése, csak lazulj el.

És gondolom nem csak strandra mentek.

2009. jún. 17. 11:09
 8/8 anonim ***** válasza:

én is 14 éves vagyok,és mi is pont azon a napon megyünk fürödni,amikor meg kéne jönnie...remélem hogy nem akkor fog,vagy inkább csússzon 1 napig,de ha nem akkor megpróbálom az O.b.pro comfort-ot..(csak azért,mert sok bnőm ajánlotta már,de inkább a betétet használom)remélem késik majd,sztem a nyaralásod miatt nem kell aggódni,mert nem mindig akkor jön meg amikor kellene!!:D

puszi:Réka

2009. jún. 17. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!