Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sába, vagy Saforelle intim...

Sába, vagy Saforelle intim lemosó a jobb? Az egyik savas a másik enyhén lúgos. Az egyik azt írja hogy a gombák a savas környezetben szaporodnak, a másik meg hogy a lúgos környezetben. Akkor most hogy van ez?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 16:03
1 2
 11/15 anonim válasza:
én nem használtam még ilyeneket. de most venni fogok Saforelle-t. mert itt csomó helyen olvastam h visszatérő gombára ez a jó. feltettem én is kérdést, de még 0 választ kaptam rá. de itt meg is találtam a választ. eddig még nem mertem megvenni, de ezek alapján megfogom és kiprobálom. remélem h jó lesz. mert ez a visszatérő gomba már nagyon rossz. pedig voltam orvosnál nem egyszer. de mindig visszajön akármit kaptam rá.
2010. máj. 24. 18:38
 12/15 anonim ***** válasza:

A gombák és a baktériumok savas környezetben szaporodnak leginkább.

Olyan intim habot keress szerintem, ami nem tolja el a hüvely savas pH-ját, színezés és illatmentes, és akkor tutti nem lesz semmi bajod, és a gombáknak is annyi.

Én freziderm intim habot használok, és hál istennek, minden okes az intim területemen.

2011. szept. 23. 10:45
 13/15 anonim ***** válasza:
INTIM HAB, vagy INTIM SEGÍTSÉG - nekem mindkettő teljesen bevált...
2011. okt. 13. 15:11
 14/15 anonim ***** válasza:

INTIM HAB - óckodnak ellene sokan, de mióta használom, minden okes, és nem szedtem össze semmilyen fertőzést, pedig hajlamos vagyok rá rendesen...

Szóval kinek hogy, nekem INTIM HAB:P

2011. okt. 25. 11:12
 15/15 anonim válasza:
A Saforelle nagyon jó, nagyon szeretem! Nekem a Lactacyd nem vált be, a Sábát nem próbáltam. Mióta a Saforelle-t használom, kevesebb nőgyógyászati(gomba) problémám van.
2012. jún. 7. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!