Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van kellemetlen érzésem...

Miért van kellemetlen érzésem szex után?

Figyelt kérdés

Mikor együtt vagyok a párommal akkor szex után mindig égető érzésem van, és egy darabig érzem is utána ezt az érzést. Elég nedvesnek érzem magam, így eddig nem gyanakodtam arra, hogy szárazság miatt lenne, bár mostanában sokkal nehezebben nedvesedek, ez lehet a fogamzásgátló miatt is ahogy olvastam a betegtájékoztatót. Ezek szerint előfordulhat, hogy hiába érzem magam elég nedvesnek akkor sem vagyok az és így kidörzsölődök és attól érzem ezt az égető érzést.

Ja és a napokban kellet használnunk óvszert, ami ugyebár síkosítós szokott lenni, és azután nemis éreztem, hogy kidörzsölődtem volna.

Mi okozhatja ezt? A síkosító segítene ezen a problémán? Milyen síkosítót érdemes venni? mert még eddig nem használtunk soha síkosítót, nem tudom melyik a jó, mert elég érzékeny tipus vagyok és olyan kellene ami nem iritál.

2012. ápr. 2. 16:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Dettó ugyanez van nálam is. 4. hónapja szedem a gátlót,de a nedvesedés normális,van ujjazás is,ám miután befejezzük a szexpartit(kb 1 óra után),akkor aktus után még egy órával is éget és fáj..valószínűleg a párom nagy méretei miatt,illetve a hevesség közben kialakuló mikrosérülések is okozhatják szerintem.

Síkosítón mi is gondolkozunk,de még nem próbáltuk,míg óvszerrel csináltuk,én sem éreztem utána ezt,mint most.

Én úgy orvosolom,hogy alaposan kimosom magam szex után(mert ugye belém megy el) és megpróbálok hamar aludni,úgy ugye nem érzem:)

2012. ápr. 2. 18:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem azért annyira nem fáj hogy gyorsan elaludjak, hogy ne érezzem, csak ég.
2012. ápr. 2. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!