Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a baj? Ez a menzesz...

Mi lehet a baj? Ez a menzesz vége lehet? Vagy nem jó nekem ez a tabi sem?

Figyelt kérdés
Fél éve szedem a Yadine nevű fog.gátlót, és az elmúlt két vagy három hónapban kicsit össze-vissza tudtam bevenni (6 helyett legkésőbb 9kor pl), és emiatt a szokásos szerda helyett csütörtökön jött meg. Vasárnapra el is múlt, de hétfőn barnás folyásom volt. Ez a menzesz vége lehet? Vagy nem jó nekem ez a tabi sem? (Tri-regolról váltottam erre.) Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. jún. 15. 22:13
 1/6 anonim válasza:
Lehet hogy terhes vagy:/ Nem?
2009. jún. 15. 23:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Fél év alatt már ki kellett volna derüljön, hogy ha nem jó neked ez a fogamzásgátló sem.

Ha korábban nem volt pecsételő illetve közti vérzésed, azonnal vegyél egy gyors tesztet!

2009. jún. 15. 23:58
 3/6 anonim ***** válasza:

ha 6 helyett 9kor veszed be azmég nem nagyon befolyásol semmit. én tri regolt szedek, régebben 9kor vettem be, aztán átszoktam a kb hajnali 3ra. és nekemis megváltozott a menzeszem. sőt, én szoktam is ezzel variálni, ha aztakarom h inkább vasárnap este jöjjön meg és ne hétfő reggel, akkor eccerűen nem hajnali 3kor, hanem éjfélkor vagy 11kor veszem be.

nekemis rövid ideig tart a menzeszem, 3-4 nap, de ebből a 4. márcsak ilyen hébehóba, nem nevezném már vérzésnek. szóval ne ijedj meg, nemvalószínű h terhes vagy, de vegyél azért egy tesztet h tutira megnyugodj

2009. jún. 16. 00:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Most volt meg... Ha terhes lennék, akkor valószínűleg meg se jött volna. Vagy nem?:S
2009. jún. 16. 10:09
 5/6 anonim ***** válasza:

valszeg nemvagy terhes.

a tabi akkor nemjó, ha összevissza jön meg, de ez nem 1 napos eltérésre vonatkozik, és fáj tőle a fejed, vagy rosszul érzed magad.

szedd normális időben, próbáld betartani, és nemlesz semmi. ha nemtartod be percre pontosan akkorsem lesz nagy baj, ha nem szedsz nagyon alacsony hormontartalmút.

2009. jún. 16. 12:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenesetre elmegyek az orvosomhoz, bár telefonon ő se mondott mást, csak azt, hogy ez is egy mellékhatás lehet:S:)
2009. jún. 16. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!