Minek lehet a jele? /rövid menzesz/
Figyelt kérdés
Az amúgy 6-7 napig tartó menzeszem 2 napig tartott után 3. napon volt még egy kis barnázás.
Minek lehet a jele? Másnak is volt már ilyen?
Rögtön a legrosszabbra gondolok /méhnyak rák/ de januárban voltam szűrésen utoljára.
2012. ápr. 1. 10:49
1/4 anonim válasza:
Nem kell egyből ilyenekre gondolni, de ezzel orvoshoz kell már menni. Az, hogy nekem volt ilyen problémám nem sokra mész vele, mivel rengeteg oka lehet, épp ezért kell szakorvoshoz fordulni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Első válaszoló írtam a netten egy nőgyógyásznak aki ezt válaszolta: "Jelen pillanatban én úgy érzem, hogy a leírtakban semmiféle kóros nincs, én várnék 2-3 hónapot, hogy a dolog milyen irányban mozdul el. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc"
Második válaszoló: megszakítással "védekeztünk" , tehát akár még baba is lehet. 8 éve "védekezünk" így. Még nem volt belőle baba.
2012. ápr. 1. 12:55
4/4 A kérdező kommentje:
Terhesség kizárva , terhességi teszt negatív lett!
2012. ápr. 4. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!