Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Minek lehet a jele? /rövid...

Minek lehet a jele? /rövid menzesz/

Figyelt kérdés

Az amúgy 6-7 napig tartó menzeszem 2 napig tartott után 3. napon volt még egy kis barnázás.

Minek lehet a jele? Másnak is volt már ilyen?

Rögtön a legrosszabbra gondolok /méhnyak rák/ de januárban voltam szűrésen utoljára.

2012. ápr. 1. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell egyből ilyenekre gondolni, de ezzel orvoshoz kell már menni. Az, hogy nekem volt ilyen problémám nem sokra mész vele, mivel rengeteg oka lehet, épp ezért kell szakorvoshoz fordulni.
2012. ápr. 1. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Terhesség kizárva?
2012. ápr. 1. 12:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Első válaszoló írtam a netten egy nőgyógyásznak aki ezt válaszolta: "Jelen pillanatban én úgy érzem, hogy a leírtakban semmiféle kóros nincs, én várnék 2-3 hónapot, hogy a dolog milyen irányban mozdul el. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc"

Második válaszoló: megszakítással "védekeztünk" , tehát akár még baba is lehet. 8 éve "védekezünk" így. Még nem volt belőle baba.

2012. ápr. 1. 12:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Terhesség kizárva , terhességi teszt negatív lett!
2012. ápr. 4. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!