Miért olyan nehéz megszabadulni a hüvelygombától?
rengeteg ilyen kérdést olvasok itt is meg más fórumon is sok nő panaszkodik
én is sokáig szenvedtem tőle, most épp candida diétázom, remélem ez segíteni fog
nem értem, hogy a mai orvostudomány miért tehetetlen sok esetben
az orvosok nagy része meg kenetet sem vesz, csak írja fel a drága kúpokat, gyógyszereket melyek sokszor nem is használnak
candida diéta annak való, akinek az emésztőrendszere fertőzött...hüvelygombára max a placebohatás miatt használ
ha nem volt kenettenyésztés, akkor nem tudhatod, milyen fertőzésed van
és azért olyan nehéz szabadulni a fertőzéstől, mert a nők többsége vény nélküli szarokkal kezeli magát és azzal is rosszul - a gombatörzsek meg rezisztenssé válnak
+ a partnerek szinte soha nincsenek kezelve
ja és annyit hozzátennék, nekem eddig minden felírt kúp használt, és a magándoki számlájával együtt olcsóbban kijöttem a gyógyszerek és kúpok megvásárlása után, mint a vény nélküli szarok árai...
ennek egy oka van, én normális orvost választottam magamnak ;)
A Candidától én is szenvedek már jó sok éve. :( Néha az arcomon is jönnek ki foltok... Kellemetlen.
Egy ismerősöm fog majd mostanában készíteni egy tenyészetet, amiből talán rájön, hogy mégis milyen gyógymódtól tudnánk megszabadulni tőlük. Ez a gomba nagyon rezisztens (ellenálló) fajta. Már több krémet is kipróbáltam ellenük, de utána visszatértek. Diétáztam is fél évig semmilyen cukor, keményítő tartalmú kaját nem ettem. Majd visszatértek.....
2.nek
"nekem eddig minden felírt kúp használt, "
Na de akkor nálad is vissza vissza térő dologról van szó, nem?
az 1-nek nincs igaza!
minden nőgyógyász a kúpok mellett a candida diétát javasolja, mert a gomba leginkább a szénhidrátra és a sok cukorra jön elő....
Nekem bevállt a candida diéta
egy volt sorstárs
5 éve küzdöttem minden gyógyszert beszettem kúpot, nem használt, kipróbáltam a diétát másfél éve panaszmentes vagyok!
és én tényleg betartottam!!!!!
előző voltam
"2.nek
"nekem eddig minden felírt kúp használt, "
Na de akkor nálad is vissza vissza térő dologról van szó, nem?"
ja, 12 év alatt 3×, az utolsó kettő eset azért, mert az idióta, akivel együtt éltem gumi nélkül félrekefélt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!