Miért van az hogy jó ideje a szeretkezés alkalmával azt veszem észre hogy fehér folyásom van? És nem is tűnik kevésnek.
Figyelt kérdés
Máskor nem mondhatom h észre veszem, csak h olyan átlátszós folyás kislisszen belőlem. :S de akkor sok.. :S még azt sem tudom miaz. De ennél megijedtem. És akárhányszor megyek vele orvoshoz. Addig orvosolja a problémát. Utána megint előjön.2009. jún. 15. 16:13
1/3 anonim válasza:
Szerintem válts orvost! Valami miatt van,és olyan nincs,hogy nem múlik el! Mi lenne,ha éppen szeretkezés után mennél hozzá,hadd lássa?
2/3 anonim válasza:
Nem tudom, hány éves vagy, de valószínűleg kissé fiatal vagy még a szexhez, ha ilyet kérdezel!
a bő váladékozás normális szexnél!
az a természetes sikosítója a nemiszervednek.
menj el dokihoz, tőle is kérdezd meg!
(ő is ezt fogja válaszolni)
3/3 A kérdező kommentje:
De ez nem rendes fehér folyás. Tudom milyen az. Ez másabb. Dokinál még nem voltam ezzel, de már sokszor voltam ott is. És.. ennek az állaga az ami fura, mivel.. Ez tejfehér, és az a válladék amiről beszéltél, az nem ilyen. Nem vagyok túl fiatal. Lehet úgy tűnik. De.. na mindegy:D
2009. jún. 18. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!