Viszket és piros, mitől?
Figyelt kérdés
A puncim már kb.3 napja viszket és kicsit piros is,és ha sokat vakarom akkor még utána fáj is,pisilés közben nem csíp,mitől van? mit csináljak?menjek el nőgyógyászhoz?:o 14/l2012. márc. 30. 15:50
11/18 anonim válasza:
Ha akarsz valamikor is gyereket szülni, akkor minél előbb menj orvoshoz, mert akár meddő is lehetsz, ha elhanyagolod!!!
12/18 anonim válasza:
Na itt jól rád ijesztgetnek, már meddőséget is vizionálnak egyesek....
Ne ijedj meg, próbáld ki a Canestent, 95% hogy segíteni fog.
Nőgyógyászhoz meg előbb utóbb úgyis el kell majd menned, nézz körül, érdeklődj, ne kapkodj. Keress egy női orvost aki elött sokkal kevésbé ciki a vetkőzés és a terpesztés mint egy idegen férfi elött, és plussz még azonkívűl hogy orvos, nő is aki sokkal könnyebben megérti minden problémádat.
13/18 anonim válasza:
Igenis lehet meddő a kislány, ha elhanyagolja a punci panaszait!
14/18 anonim válasza:
Ne ijesztgesd már ekkora hülyeséggel!
Az ilyen kezdődő hüvelygombára az esetek 70% ban jó megoldás a Canesten combi.
Ha nem múlik el néhány nap múlva, vagy erősödik közben a panasz, csíp pisiléskor, büdös váladékozás stb, akkor irány az orvos.
15/18 anonim válasza:
Beszélj Anyuddal, és ha nem múlik el pár nap múlva, akko irány a gyereknőgyógyászat!
16/18 anonim válasza:
ja és ott érdeklődjetek, hogy biztosan női doki legyen, mert azért az elgondolkodtató lenne, ha egy férfi orvos várna ott, aki kifejezetten a 10 14 éves lányok nemi szervére szakosodott!!
17/18 anonim válasza:
Velem is ez van... Te mennyi idős is vagy?
18/18 anonim válasza:
Szia nekem is volt ilyen problémám.Kentem krémmel jól megmostan nem vakartam és kész.Meg nőgyógyásznál se voltam.Szerintetek a nagyitok mit csinál?Lesz*rja mert magától is meggyógyul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!