Hormongondok! Van erre megoldás?
Elég erősen szőrös vagyok,combom,hátam,hasam,arcom,melleim,az arcbőröm is elég ronda,nem pattanásos,inkább sok pici kiütés van rajta,zsíros,tág pórusú,mitesszeres.Nagyon izzadós típus is vagyok,nehezen fogyom,a melleim kicsik.A menzeszem egyedül ami rendben van.
Itt van néhány kép az arcomról:
Múltkor megemlítettem a nőgyógyászomnak,aki csupán annyit kérdezett,hogy a családban volt-e vki ilyen.Anyán 1 szál szőrsincs szinte,a bőre is szép volt mindig is.Aztán annyival lezárta,hogy ne egyek csokit....nem is eszem csokit,sok vizet iszom,sok zöldséget eszem,és mégis.
Mi lehet a megoldás erre?hová forduljak?
18/L
Hiába használsz bármit, belső gondtól van, külsőleg hiába kenegeted bármivel, sürgősen menj el a háziorvoshoz, hogy megkezdhesd a kivizsgálásokat.
Esetleg próbáld ki a csalánteát, 1 hónapig igyál meg napi 3 bögrével, jó vértisztító.
Szia!
Sajnálom, hogy ilyen nemtörődöm, hanyag nőgyógyászhoz kerültél! Szerintem cseréld le, mert szakmailag elég gyenge lehet. A belső elválasztású hormonokkal az endokrinológus foglalkozik, be kéne menned a háziorvosodhoz, ő ad oda beutalót, és időpont is kell, ez hipp-hopp meg lesz. A bőrgyógyász nem tudom, mit mondana erre, nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy ő csak tüneti kezelést tudna ajánlani! Persze biztosan annak is nagyon örülnél, ha legalább a tüneteid elmúlnának, de nagyon fontos, hogy a bajod okát is meg kell szüntetni!
Én nem vagyok orvos, laikusként arra tippelek, hogy androgén-túltengésed lehet, de ezt egy hormonvizsgálattal ki lehet mutatni. Menjél el endokrinológushoz!
Biztosan rendbe fogsz jönni! Rossz orvos sajna nagyon sok van, velem is kitoltak már, az én volt nőgyógyászom is ilyen lúzer volt, olyan gyógyszert írt fel, amitől nagyon hosszú lett a szőrzet rajtam, és más bajom is lett mellé.
Még egy tanácsot adnék, ha az endokrinológus felír valamit, írd meg az interneten egy ugyanilyen szakorvosnak a problémádat meg a felírt gyógyszer nevét, és kérdezd meg, hogy mi a véleménye róla! Ha azt mondja, hogy okés, segíteni fog, akkor váltsd ki!
Egyébként a férfihormonokat az ösztrogén ellensúlyozza, nekem a görögszéna kapszula segített. Megutáltam az orvosokat nagyon, inkább gyógyteákat, gyógyfüveket veszek, és használ. Ebben nagyon sok növényi ösztrogén van, nekem segít.
Kívánom, hogy mihamarabb rendben legyél!
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!