Kb meddig tart egy normális menstruáció? Ezt az időt meglehet rövidíteni valahogy?
Az a problémám, hogy ma jött meg és a barátom pénteken jön haza külföldről/egyhónapot kint van két napot pedig itthon/ és péntekre elkellene hogy múljon.
HAllottam egy olyan módszert, hogy ha nehezet emelek akkor erösebb lesz a menszesz és így elöbb vége lesz.
Ez igaz vagy csak hiedelem. Mert nekem a nagyim mondta, hogy ezt ugy lehet megoldani, hogy cipekedik az ember, nehezet emel stb. így erösebb lesz a menstruáció és hamarabb elmulik. Nos ez igaz vagy nem igaz?
Elöre is köszönöm a válaszokat
Nem, ez csak hiedelem...
Különben akármit is olvasol ebben a témában mind csak kitaláció. A menstruáció idejét csak fogamzásgátló tablettával lehet kitolni vagy lerövidíteni! Ha Te nem használsz, akkor a védekezést máshogy oldjátok meg, de mindenképpen ügyeljetek. Nem akarunk pár nap/hét múlva olyan kérdést olvasni, hogy "a párom belém ment el, vagy előtte kihúzta, most terhes lehetek?"
Nem fogsz olyan kérdést olvasni:D:D
Szedek tabit,meg óvszert is használunk.
Bocsi, tényleg nem írtam milyent szedek.
TriRegolt szedek
Ja és azt hol találom meg rajta hogy lehet-e a menstruációt szabályozni vele?
Köszönöm az eddigi válaszokat is
Szia! Nekem bevált a forró vizes ülű fürdő!! Próbáld ki .
Jah és az emelgetéstől télleg jobban meg jönn. Szerencse hogy ki próbáltam mert 20 dikán megyek a barátomal nyaralni.Nah a meleg víztől ki tágulnak az erek és ettől jobban meg jönn én 2 napig nagyon voltam 3 nap már múlni kezdet ajánlom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!