Menstruáció helyett barna "vérzés"? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Lassan 6 éve szedek Lindynette 20 fogamzásgátlót. Mindig pénteken veszem be az utolsó szemet, és hétfőn délelőtt szokott megjönni. Most kedden délelőtt volt olyan barnás darabos valami, meg délután is egy kevés, és ma (szerda) még mindig ilyen minimális barna valami van. 25 éves vagyok. Valakinek ötlet, hogy mitől lehet ez?2012. márc. 28. 12:23
1/8 anonim válasza:
Ezt még testvérek közt is befosásnak hívják...
2/8 anonim válasza:
Csinálj egy terhességi tesztet, biztos ami biztos.
3/8 anonim válasza:
Teszt. De vszínűleg a szervezeted kicsit unja a tabit. Szünetet kellene tartanod.
4/8 anonim válasza:
teszt, ha negatív, akkor menj orvoshoz, mert vagy szünetelned kell, vagy váltanod vagy valami (az orvos majd eldönti mi legyen)
5/8 anonim válasza:
4 év Lindynette szedés után nekem is volt ilyenem, bár nem menstruáció helyett, hanem kicsivel utána. Egészen a következő menstruációig tartott. Egyébként ez után nem sokkal sok más mellékhatás is kijött rajtam, ezért abbahagytam.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hétfőn irány a doki.
2012. márc. 30. 18:07
7/8 anonim válasza:
Kiderült mitől volt? Mit mondott a doki?:)
8/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvos, hogy amennyi ideje szedem, ez teljesen normális dolog. Mivel szombaton kellett volna kezdenem a következő adagot, és nem kezdtem el, így most majd a következő menstruációkor folytatom a gyógyszer szedését.
Ja, meg azt is mondta a doki, hogy ebben annyira kevés hormon van, hogy igazából teljesen felesleges volt szünetet tartani.
2012. ápr. 9. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!