Olyan mintha borotválkozásnál megvágnál magam ott lent,de tuti h nem a borotva a bűnös,mivel nem minden nap borotválok, viszont a vágások elég gyakran keletkeznek:S
Manapság eléggé sok folyásom van, lehetséges h attól keletkezik?
18/l
2012. márc. 27. 17:33
1/9 anonim válasza:
Nem tudom a vágást hogyan képzeljem el,mert csak úgy magától nem keletkezik vágás,,de eleve nem is a hüvelynél borotválkozunk,hanem a szeméremdombon van szőr és feljebb,így a hüvelyedet nem tudod megvágni.A folyás az normális,de ha a színe,állaga jelentősen megváltozik,esetleg még csíp is az fertőzés jele.De ez a folyás max. kicsípheti,kimarhatja inkább csak piros lehet tőle a nemiszerved kívül
Vagy vény nélkül kapható kenőcsőt kellene venned,ha csíp is,mert lehet gomba,de a legjobb ha vágásaid vannak ha dokihoz mennél vele.
2012. márc. 27. 19:59
2/9 anonim válasza:
De nem lehet hogy a hüvelyednél te a két kis bemenetelt láttad,a szűzhártya is ott van,a kis nyílásod(hüvelyedet köralakban veszik körül kis bőrőcske(ez a köralakban lévő bőrőcske a szűzhárya mindenkinek van a nem szűzeknek is csak az már bevan járatva,már ruganyosabb),fölötte meg a pici lyukacska kis pisilöd,mert nem tudom elképzelni milyen vágásokat látsz.,
2012. márc. 27. 20:02
3/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, rosszul fogalmaztam:D
A szeméremajkaimon szokott lenni a vágás. Tudom, hogy a folyás természetes,de ilyen sok nem szokott lenni eddig :S
Hat pedig ez nagyon gyanus hogy gomba! Nekem is ugyanilyen vagasnak tuno ki sebek voltak, neha eltuntek, nehe ujbol kijottek. Voltam orvosnal, es kiderult hogy tenyleg gomba volt.
2012. márc. 27. 22:37
6/9 A kérdező kommentje:
Volt már többször is gombám és ilyen jelei nem voltak:S Remélem h nem az.
2012. márc. 28. 15:11
7/9 anonim válasza:
5-ik vagyok. Nekem ez volt az elso alkalom h gombam volt, es en meg pont hogy nem gondoltam h az lenne, mert nem voltak meg a jellegzetes tunetek, csak ez a kis vagas vagy mi, meg neha-neha kivul viszketes. De folyasom peldaul egyaltalan nem volt. De a kenetbol egyertelmuen kiderult hogy gomba. Szerintem jobb lenne ha elmennel a dokihoz, mert latod, sosem lehet tudni...
2012. márc. 28. 16:12
8/9 A kérdező kommentje:
Igazad van,lehet h meg kellene nézetnem magam.Köszi a segítséget:)
2012. márc. 28. 19:31
9/9 anonim válasza:
Oké így már tiszta hogy a szeméremdombon vannak a vágás szerű sebek,jobb lenne orvoshoz menni,mert eleve ha nagyon jelentősen változik meg a folyásod akkor az valami fertőzés,gomba jele lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!