Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon ciki, hogy a nőgyógyász...

Nagyon ciki, hogy a nőgyógyászom behívta anyukámat a lézeres méhszájseb beavatkozásomhoz?

Figyelt kérdés
Lézerrel kezelte a nőgyógyászom a méhszájsebemet. Az orvos, míg én levetkőztem, behívta anyukámat, hogy jöjjön be, fogja a kezemet a beavatkozás alatt, mert kellemetlen lesz és esetleg meg is ijedek. De én 19 éves vagyok. Szűz vagyok, és tényleg szörnyű volt az egész, azt hittem, soha nem lesz vége, de annyira égőnek találom, hogy anyukámat behívta, mintha egy kisgyerek lennék, akinek fogni kell a kezét, hogy ne sírjon az orvosnál. Nem tartom magam már kislánynak, egyedül járok orvoshoz, csak ide mégis elhoztam anyut, mert mondom jobb lesz, ha kint vár, mondjuk jobb is volt, hogy ott volt, mert elájultam, de azért nem akartam, hogy bent legyen a beavatkozáskor, és lássa, hogy szenvedek, meg egyáltalán, hogy így lásson. Jah és a doki odahívta, hogy nézze meg, hogy mekkora a méhszájsebem, és anyám majdnem odaájult, hogy hogy néz ki. Mióta megjöttünk, kerülöm anyukámat, mert nem merek a szemébe nézni. Mit gondol most rólam? Mit csináljak? Másfél hét múlva vissza kell mennem, de akkor már csak kontroll lesz, és nem akarom, hogy anyukám is jöjjön. De mi van, ha most rákap, és el akar kísérni? Hogyan adjam tudtára, hogy nem kell oda?
2009. jún. 14. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem merted mondani a dokinak, hogy Te nem szeretnéd, hogy anyukád benn legyen? Szerintem mond meg anyukádnak, hogy nem szeretnéd, hogy elkísérjen, most már nem lesz semmi komoly, ha kijöttél rögtön felhívod, hogy ne aggódjon.
2009. jún. 14. 18:39
 2/7 anonim válasza:
100%
Ne emlegesd, hogy mikor lesz, és csak indulás előtt szólj neki, akkor hátha nem megy el :)) Vagy meséld el az egészet amit itt leírtál, hogy kellemetlen volt, és jobb lenne, ha nem jönne el a kontrollra. Az őszinte beszéd mindig célravezető!
2009. jún. 14. 18:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A dokinak nem volt joga behívni anyud a te beleegyezésed nélkül ezt ha elmész add is a tudtára, felháborító. Átérzem milyen ciki lehetett. Jobb lenne anyuddal beszélni erről, nehogy azt gondolja, hogy valami pasi dolog vagy valami rosszabb. Mondd neki üljetek le a gép elé és nézzetek utánna mi is az a seb ottan. Tampontól is keletkezhetett... És a hazafele úton sem beszéltetek már? Kérdezd meg anyukád mit gondol?! A betegjogoknak nézz utána neten, nyomtasd ki és dugd a doki asztalára!!!!
2009. jún. 14. 18:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát már bent volt anyukám, mikor én végeztem a vetkőzéssel egy külön szobában, és nem volt pofám kiküldeni, bár valószínű anyukám ugyanúgy meglepődött, mint én. Titkom nincs anyukám előtt, tudja, hogy szűz vagyok, és bízik bennem, mindig elmondtam neki, ha volt valami fiú ügyem (randi, első csók, első összebújás), szóval tudja, hogy a méhszájsebem nem szextől volt, de mégis olyan furcsán éreztem magam. És hát igen hazafelé sem szóltunk egymáshoz, mert én próbáltam helyrejönni a kocsiban, mert még mindig szédelegtem.

2009. jún. 14. 18:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem nem kell ennyire agresszívnak lenni. Legközelebb menj egyedül.Anyukádat meg ne kerüld,hanem próbáld megbeszélni,hogy mit látott.És nem szereznéd,ha bejönne,mert szégyellős vagy.Ennyi.Hidd el,neki is kellemetlen,mert tudja,hogy már nagylány vagy.A doki csak jót akart,de megkérdezhette volna.
2009. jún. 14. 18:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudom hogy ciki volt, de anyukád is ugyanolyan nő mint te, neki is az van ott ami neked, ő is ugyanúgy néz ki mint te belülről, miért kell ennyire félni? Biztos volt már neki is ilyen, tudja milyen borzalmakat éltél át. Egy anyuka elött sose éezz semmit sem cikinek, mert ő is volt fiatal, ő is tudja hogy miken mész/mentél keresztül. A legjobb megoldás, ha elmondod neki hogy kicsit megijedtél és kicsit szégyenlős voltál elötte és hogy a kontrollra már ne menjen el. Biztos megérti.

Amúgymeg a kontroll már nem lesz olyan vészes, nem fog benned turkálni állandóan és ha anyukád el is megy akkor mond meg neki hogy bejöhet nyugodtan, de ott az előtérbe várjon meg :)

17/L

2009. jún. 14. 19:16
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azt hiszem akkor megmondom anyukámnak, hogy legközelebb inkább egyedül mennék, remélem nem lesz sértődés.

2009. jún. 14. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!