Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A méhnyakrák elleni 3 oltás...

A méhnyakrák elleni 3 oltás közt nem lehet szeretkezni?

Figyelt kérdés

3 havonta kapok 1 oltást. Ez azt jelenti, hogy akkor 9 hónapig nem szeretkezhetek a barátommal?

17/L

2012. márc. 25. 22:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
És a barátom hogy tudja elvégezni ezt a bizonyos HPV tesztet? Mit kell ezen belül érteni, hol lehet megcsináltatni, mit kell itt csinálni?
2012. márc. 26. 21:02
 12/16 anonim ***** válasza:

Google-t ismered? Lehet ám használni. Nevezz arrogánsnak és köcsögnek, de azért 17 évesen te is utána tudnál nézni, ugyanis neten minden fent van.

De tessék:

"Hogyan zajlik a férfiak HPV szűrése?

A férfiak HPV-szűrése során a nemi szervek fizikális vizsgálata után, egy apró speciális műanyag kefével a makk karimájáról, a fityma tapadási részéről, a makkról és a külső húgycsőnyílásról dörzsölünk le sejteket. Ezután a kefét egy speciális folyadékot tartalmazó hordozóban szállítjuk a laboratóriumban. Itt a HPV-k kimutatását, és tipizálását úgy végzik, hogy a vírusok genetikai állományát a DNS-t, úgynevezett "PCR-technológiával" azonosítják."

Urológushoz vagy nemi beteg gondozóba menjen.

2012. márc. 26. 21:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Pénzt vigyen magával, mert TB nem fedezi. Asszem 5000 körül van.
2012. márc. 26. 21:58
 14/16 anonim ***** válasza:

A kérdező nem szörfölgetni akar, hanem konkrét tapasztalatokat szeretne hallani, nem interneten összeírt dolgokat összeolvasgatni. Lehet időhiány, vagy pusztán elméleti írásokból az ember még nem alkot teljes képet.

Jó lenne, ha normális válaszokat lehetne kapni, pont azért jön ide az ember, egyesek meg megmondják neki, hová menjen válaszért.

Kedves Kérdező! Mindent megkérdezhetsz a nőgyógyásztól és itt:

[link]

2012. márc. 27. 12:37
 15/16 anonim ***** válasza:

"Jó lenne, ha normális válaszokat lehetne kapni, pont azért jön ide az ember, egyesek meg megmondják neki, hová menjen válaszért. "

Mert te most mégis mit csináltál?

Ugyanazt, csak kicsit kedvesebben.

Nehogy már ne legyen egy 17 évesnek annyi ideje, hogy utánaolvasson a neten.

Lényegesen megbízhatóbb, ugyanis a legtöbb oldalon klinikák, szakorvosok írják le a dolgok menetét, nem vmi laikus idióta irkál, aki azt sem tudja mi az a HPV.

Ha az emberek néha használnák az eszüket, igen sok kellemetlenségtől megkímélhetnék magukat. Baromi sok hülyeséget lehet olvasni ezen az oldalon, sokkal jobban jár, ha hivatalos forrásból néz utána.

Ez az oldal egyébként nem azért van, hogy olyan kérdéseket tegyünk fel egy nap 35-ször, amiket maximum 3 kattintással meg lehetne találni.

Csak sokan kicsit félreértelmezik a dolog lényegét.

2012. márc. 27. 12:43
 16/16 anonim válasza:

Én 18 voltam mikor elkezdték és már nem voltam szűz. Mivel 1 barátom volt/van azóta is, és mindketten szűzek voltunk ez úgy tekinthető, mintha az lettem volna (a fertőződés szempontjából, természetesen!!).

Az orvos azt mondta, hogy ha beadják akkor sem 100% a védettség , teljesen mindegy hogy ilyen eset mint az enyém vagy szűz az illető, mert többféle törzse van ez pedig nem véd mindre, de mivel fontosnak tartottam, mert van rá hajlam nekem is be lett adva.

Ha még szűz vagy és a párod is az, szerintem, nem probléma a szex, de az orvostól kérdezd meg:)

L/20

2012. szept. 19. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!