Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha kicsit még megvan, akkor...

Ha kicsit még megvan, akkor jó ötlet o. b. -t felhelyezni?

Figyelt kérdés

mert ugye azt mondják,hogy akkor lehet kivenni,ha már megtelt vérrel.de ha kicsit van csak meg,vagyis úgy,h. szinte alig,akkor inkább ne azt használjam? :S

meg hát még nem próbáltam o.b-t

2009. jún. 14. 09:48
 1/10 anonim ***** válasza:
ha mini akkor nem!
2009. jún. 14. 09:51
 2/10 A kérdező kommentje:
mármint akkor nyugodtan használhatom?
2009. jún. 14. 09:51
 3/10 anonim ***** válasza:
53%

Nekem ha már szinte tényleg alig van, fel sem megy, mert legtöbbször száraz..jo tudom h végül felmenne, de nem erőltetem.

Nekem mondjuk sokáig tart (5-6 nap) de napi szinten nincs sok, egy nrapig is elég egy mini tampon....üzletben emg azt hiszik szűz vagyok :D

2009. jún. 14. 09:54
 4/10 A kérdező kommentje:
:D nekem mindig max.4napig... meg ha nagyon picit megvan,azért nem fogok kényelmetlenkedni betétben :S habár volt nekem az az extra vékony..na az jó :D
2009. jún. 14. 10:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Off: kedves előző válaszoló, ne hagyd bent egy napig a tampont, akármilyen keveset is vérzel, nem egészséges...
2009. jún. 14. 10:20
 6/10 anonim ***** válasza:

Kedves Aggodó Válaszoló...NÉha csináltam kiváncsiágból, hogy mennyit bírna, mennyi a vérzésem...nincsen bajom még..

de kösz az aggodalmat

2009. jún. 14. 10:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezt nem vágom..hogyan lehet bent egy mini egy teljes napig?Nekem ha nem is vérrel,de nedvvel megtellik.
2009. jún. 14. 10:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Egész nap nem 24 óra, hanem kb. 10 óra. De kb minden második hónapban, másikban 7-8.

Szerinted tehtetek róla??

Elég idegsítő, hogy nincs sok, mégis elnyúlik enyni idieg, és elvesz ennyi napot a szexuális életemből havonta.

2009. jún. 14. 10:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tegnap tettem fel először,mondjuk nekem az a 2.nap volt.Az o.b minit 3óra után vettem,könnyen kijött,de utána láttam,hogy még nem is volt tele(: hát van ilyen,de szerencsére nem fájt!

Szerintem első alkalommal mikor tampont próbálsz ki,inkább 1-2nap,vagy amikor Neked erős a vérzésed,mert akkor könnyen fel fog menni(:Ha nagyon kicsit van,én csak tisztaságit teszek be,és azt cserélem amikor kell:)

Remélem segítettem!:)

14/L

2009. jún. 14. 10:46
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi :] ,igen
2009. jún. 14. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!