Cypromix kinek vált be?
Eléggé szőrösödöm,kissé pattanásos is vagyok,és a melleim is kicsik,és azt hallottam,hogy ez a gyógyszer jó,még a mell is nő tőle,és segít a fogyásban.Kinek vált be?Milyen ilyesmi típusú "fogamzásgátlók" vannak még?Tényleg nő tőle a mell?A szőrösödés megszűnik?
18/L
Drágacica.
1. Ez nem mellnövelő, és ne akarj úgy antiandrogént szedni, hogy azt sem tudod mi a bajod. Csináld a bevált módszerrel, menj el endokrinológushoz és a problémádat kezeltesd ki, mivel erre az antiandrogének nem alkalmasak. Amint abbahagynád jönne vissza minden gondod, mellé nem mindenki szedheti alapból.
Ha például nem a nemi hormonjaiddal vannak gondjaid, akkor cseszheted is a dolgot.
Kérj beutalót endokrinológiára!
csak nedokrinológus írhatná fel, és nekem ciszták miatt, pco s vagyok, palyzsmirigyem is le van állva, azaz magas a tsh m és vékony vagyok, nekem a cypro rendbehozta bőröm, nem vagyok pattanásos, rendszeres lett a menzim, nem zsíros a hajam, pedig nekem 25 évesen is az volt, a cickafarkfű tea is segített a menzi beállításában
gyógyszer mellett most jó, két éve szedem, tsh m ra letroxot meg egy éve, agyalapi mirigy daganatom is van, de bromocriptin richtert nem szedek, mert rosszúl voltam tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!