Előszöri tampon használathoz segítség?
13/L vagyok és én ez év március 12-én próbáltam ki a ob procomfort minit és a normált, a 1. napon egy minival probálkoztam az elején nagyon nem akart fell menni de vártam 10 másodpercet és aztán csoda csak uyg felrepult ajo helyre nem is éreztem h bennem van nálam 2órát birt ki.
2. nap reggel 6:45 kor raktam fol a normalt és csak 9:10kor szedtem ki[és nekem szokásos a mensim már reggel is].
Én nagyon meg vagyok vele elégedve , rendessen élveztem h nem is érzem hogy megven.
AZ 5. napra ugrok amikor beraktam 7:00 kor és kiszedtem 14:00kor, de még maradhatott volna bennem fél orát de aztán már csak 15:00 kor tudtam volna kicserélni igy inkább kicseréltem én a vécén ülve szétrakottlábakkal rakom fel vagy gugolva.Sok sikert és a cérna nem fog elszakadni hidd el az kibir mindent.
Ha nem megy ne erőltesd mert még jobban rágörcsölsz. Használj még betétet néhány évig aztán később már menni fog.
(Amúgy se túl egészséges a tampon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!