Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szórakozik a menszeszem?!

Szórakozik a menszeszem?!

Figyelt kérdés

Április 12.-án még rendesen megjött, 34 napra (nekem 30-35 nap között jön meg mindig, évek óta, nálam ez a normális). Aztán május 25.-én 43 napra jött meg, és fél napig tartott! Május 28.-án megint megjött, megintcsak fél napra, utána elmúlt! Aztán Június 11.-én is félnapra jött meg, tegnap is fél napra jött meg, és ma éjjel is arra keltem csupa vér vagyok, de reggelre már elmúlt! Ez hülye?! Egyetlen idegszálamat tépkedi, miért nem tud beállni, mi a baja, miért csinálja ezt??

22L

2009. jún. 13. 10:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezek a tünetek utalhatnak fertőzésre, betegségre, cisztára. Menj el nőgyógyászhoz és vizsgáltad ki magad. Max. fogamzásgátlót ír fel, hogy rendbe tegye a ciklusodat.
2009. jún. 13. 11:06
 2/3 A kérdező kommentje:
És ha felteszem ciszta, de nem megyek el nőgyógyászhoz, akkor mi történik? És mennyi idő alatt?
2009. jún. 13. 11:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes egy hüvelyi UH-t csináltatni, és mindenképpen kérd meg a dokidat, hogy írjon ki labor vizsgálatot is, nemi hormonokra. A prolaktin is legyen köztük.
2009. jún. 13. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!