Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kamillás ülőfürdő hüvelygyulla...

Kamillás ülőfürdő hüvelygyulladásra. Meddig, hányszor, hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Mielőtt lehurrogna valaki... gyógyszert (canesten kúpot) most használtam el, az orvosom azt mondta 4 hét múlva használjam 2 hétig a betadint és utána menjek vissza egy újabb cyt. vizsgálatra. Grapefruitmag kivonatot iszok naponta 2x 15 cseppet. Gondoltam kipróbálom még az ülőfürdőt. Csak a kérdésem,h hogy csináljam és meddig ill. hányszor? Tapasztalatok?
2012. márc. 21. 00:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
érdekes mert a canesten az gombára van és nem hüvelygyulladásra... betadine-t használtam, nem a doki írta fel én vettem de nem hatott... a graprfruit magot szintén nem doki írja fel és megoszlanak a vélemények róla...én próbáltam kamillás fürdőt meg olyant is h só meg ecet kellet bele de egy sem használt.....1 éve járok ezzel dokihoz és akár milyen krémet, kúpot vagy gyógyszert adott nem hatott semmit...és sajnos ez magától nem múlik el...csak reménykedem h egyszer csak kigyógyulok...
2012. márc. 28. 19:13
 2/3 A kérdező kommentje:
a gyulladás mellett candidám is van. canesten krém nem volt jó, csak a pimafucort, viszont a hüvelykrém az valamit használt. a krémmel még mindig kenegetem magam, mert még mindig nem múlt el teljesen. hát nekem is, ha még1x kijön én nem tudom mit csinálok... nagyon elegem van. legutóbb decemberben volt ugyanez a bajom, akkor előbb elmúlt (gyógyszereket is kaptam). Nem voltam a párommal egy hónapig együtt. Most megint ez van, csak sajnos több, mit egy hónapja nem történt semmi. Nagyon kiakasztó...
2012. márc. 29. 16:16
 3/3 anonim ***** válasza:
hát igen sajna, nekem ne is mond....nekem először 2 évvel ezelőtt jött ki akkor kaptam rá a Dalacint és el is múlt...sajna 1 év után ismét előjött, nagyon kiakadtam amikor szembesültem vele...azóta amiket adott egy sem hatott...csak azt nem értem hogy miért nem bírja fel írni megint a dalacint mert az akkor legalább hatott..pedig már céloztam rá h az jó volt és erre mindenféle vény nélküli sz*rokat ad...hát egyszer már csak vége lesz, mert már én sem bírom...
2012. márc. 29. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!