Méhszájseb műtétet jól gondolom, hogy nem végeznek menstruáció alatt?
Elég necces helyzetbe kerültem. Méhszájsebem van, a doki azt mondta, hogy menszesz előtt egy héttel menjek vissza megbeszélni a műtétet. Visszamentem kedden. Megbeszéltük, hogy hétfőn megyek és megcsinája a műtétet. Viszont én hétfőn leszek beteg, ezt neki is mondtam, mert kérdezte, és utána mondta, hogy akkor legyen hétfő délelőtt, de előtte édesanyám telefonáljon oda. Csak nekem furcsa ez? Hogyan akar úgy megműteni, hogy beteg vagyok? Akiktől eddig kérdeztem, mindenkinek menszesz után csinálták. Most itthon azt mondják, hogy biztos következő hétfőre gondolt. De én visszakérdeztem, hogy most hétfő, és azt mondta igen. Mit csináljak? Tiszta ideg vagyok, hogyha hétfőn odatelefonálunk, beégünk, mert félreértettem, de hát ezt elég nehéz félreérteni. Megkérdezte, mikor jön meg, mondtam hétfőn, és menjek akkor. Valakinek csinálták menszesz alatt vagy előtt közvetlenül?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia!
Nem csinálnak ilyen műtétet menses alatt! Sőt, nem szabad ilyen műtétet csinálni menses alatt! Szerintem az orvosod nem figyelt oda. Ilyen műtétet mindig a menses utáni 1-2hétben csinálnak.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Csak nem értem, hogy hogyan érthetett félre, amikor eléggé világosan megmondtam, hogy hétfőn kezdek menstruálni, furcsálltam is, hogy akkor akarja, de hát mondom ő az orvos. És most megint én érezhetem magam rosszul. Sajnos nincs más telefonszám, mint az ottani rendelőjé, úgyhogy marad a hétfői telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!