Mi okozhatja ezt? Mi lehet a baj? (menstruáció)
Figyelt kérdés
Az utolsó menstruációm elmúlása után kb 2 héttel később újra megjött. Vagyis ezt a mostanit nem nevezném menstruációnak,mert barnás folyásom van,néha véres is,de kevesebb mint amikor menstruálok. Ez már most 3. napja tart. Fordult már elő nálatok hasonló?
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. márc. 19. 13:50
1/4 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen!Sajnos nem tudom mitől lehet!Ez engem is nagyon érdekelne!
2/4 anonim válasza:
Bármi okozhatja. Ha most először fordul elő, és többet nem, vagy csak sok év múlva, akkor nem gond. Ha pár hónapon belül ismétlődik, akkor dokihoz kell fordulni.
Ill. akkor is doki, ha bármi más sokatlant érzel, fájdalmat stb.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Picit fáj a hasam (de az sem mindig),de egyébként semmi extra. Remélem mihamarabb elmúlik. Azért a dokinak meg fogom említeni,hogy volt ilyen. Illetve ha nem múlik mindenképpen orvoshoz fordulok.
2012. márc. 19. 14:10
4/4 anonim válasza:
Szerintem ovuláció. Nekem ugyanezekkel a tünetekkel szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!