Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen kinos helyzeteitek...

Milyen kinos helyzeteitek voltak menstruáció kapcsán?

Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 14:25
 1/5 anonim válasza:
100%

egyszer eláztam...azóta 2 betétet használok

egyszer meg úgy ébredtem, hogy minden tiszta vér kötülöttem...

2009. jún. 12. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Elég kínos volt mikor távoli rokonoknál nyaraltunk és pont akkor jött meg, éjszaka átázott a lepedő, az ágy is véres lett. Hát elég rosszul éreztem magam emiatt :(

A másik meg hogy épp megismertem egy srácot, nem tudtam már haza menni így nála aludtunk egy ágyban, éppen megvolt a menzeszem és betét volt berakva ami olyan rossz csörgős fajta...kb mint egy zacskó. Éjszaka a csendben ez marha jól hallatszott mikor forgolódtam, elég gáznak tűnt, még csak magyarázkodni sem tudtam mivel ez is külföldön volt és nem beszéltem annyira a nyelvet.

2009. jún. 12. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Kicsúszott a zsebemből a betét és ezzel cikiztek vagy egy hétig.Nagyon rossz volt.
2009. jún. 12. 21:16
 4/5 anonim válasza:
az ismerősöm mesélte hogy a hugának a tesi órán jött meg és úgy elázott hogy nem jött ki a ruhájából és úgy elszégyelte magát!
2010. jan. 23. 17:37
 5/5 anonim válasza:

a barátnőmnek a tesin jött meg és a fiuk meg úgy röhögtek hogy ahogy el sem tudjátok képzelni és én annyira sajnáltam!

És van egy ismerősöm akinek farsangon jött meg és csak egy bikinibe volt!:(

2010. jan. 31. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!