MIt kell róla tudni? (Canesten Combi )
A hüvelykúppal kapcsolatban lenne pár kérdésem:
-meddig kell felnyo,ni a kúpot?
-Kifog-e folyni az éjszaka során az egész, nem marad fent semmi?
-Miért van 3egyforma formájú, és egy másik?
-Meddig kell kenni a kenőcsöt? Nem az idejét szeretném tudni hanem hogy hova szabad/kell és hova nem szabad egyáltalán?
2 dolgot kell róla tudni
1 orvosi ajánlás nélkül ne használd
2 el kell olvasni a betegtájékoztatót
1.válaszolónak, köszönöm!
2. 1.Ha mindenféleképpen orvosi ajánlás kell hozzá akkor miért kapható vény nélkül?
2. El olvastam, és a kérdéseimre nem volt benn válasz!
azért kapható vény nélkül, mert a gyógyszergyár kilobbizta, mivel az olyan felelőtlen nők, mint te, lusták vagy félnek orvoshoz menni, így viszont nagy eséllyel nem vagy rosszul kezelik az ismeretlen fertőzésüket, aminek még nagyobb gyógyszerköltsége van
" hüvelytabletta fokozott óvatossággal alkalmazható:
Az alábbi esetekben csak a kezelőorvossal történt megbeszélés alapján alkalmazható:
- amennyiben a betegség először fordul elő,
- amennyiben az elmúlt 12 hónapban több mint 4 alkalommal fordult elő gombás fertőzés."
a többi kérdésedre benne van a válasz a tájékoztatóban
A második válaszolónak gondolom még nem volt hüvelygombája... Két nap is olyan szenvedés volt nekem, hogy nem bírtam várni az időpontig, amit a dokihoz kaptam (1 hét).
Én az applikátort használtam, érezni fogod, hogy meddig megy fel, addig nyomd. Nekem éjszaka nem folyt, hanem inkább másnap, úgyhogy betét ajánlott. Nem folyik ki az egész, gondolom valamennyi felszívódik. A 4. másik formájú üres. A kenőccsel kívül kend magad, ott, ahol viszketsz. Kisajkak, hüvely mellett stb.
Az én dokim nem cseszett le, amiért kiváltottam, pedig lelkiismeretes orvos. Azt mondta, ha hasonló lesz nyugodtan használjam, egy a gond vele, hogy néha egy az egyben kijön az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!