PCOS-ok! Akiknek néztek mellékvese hormonokat, pontosan miket? Vagy összességében milyen hormonokat?
Ma voltam az orvosnál,már minden lehetséges hormont megnézettem.FSH,LH,tesztoszteron,prolaktin,progeszteron...stb. Inzulin rezisztenciám nem igazolódott be.Az orvos,így nem is javasolja a Metformin szedését és súlyfeleslegem sincsen,ezért sem.Azt mondta ,még mielőtt az utolsó választás marad,és újra el kell kezdenem szedni a fogamzásgátlót,nézessek meg egy pár mellékvese hormont.Név szerint:DHEAS,17OH PROGESZTERONT,és azt hiszem a kortizolt is mondta. Nem tudom,akkor ennyi hormon van,úgy értem mást nem kell nézetnem? Olyantól szeretnék kérdezni,aki jártas már ebben a betegségben.El vagyok keseredve,hogy csak a fogamzásgátló marad,de úgy tűnik nincs mit tenni...:( Ja azt nem mondtam,hogy a TSH eredményem is jó.
Köszönöm szépen előre is!!
Ha PCOS vagy akkor hormonok helyett az Arwen-tornát ajánlom! Ezt a tornát nagyon kevesek ismerik, de a tanulmányok szerint hatásos! vannak gyógytornászok akik már alkalmazzák!!
UI.: gyógytornász hallgató vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!