Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha egy lanynak faj alul a...

Ha egy lanynak faj alul a hasa, de nem volt szex, es egeszseges, akkor mi lehet az oka, hogy faj?

Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
emésztési problémák
2012. márc. 12. 19:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Ovuláció, petefészek ciszta, PMS tünet. Azon belül, hogy alul, hol fáj? Középen, valamelyik oldalon? És hogyan fáj? Tompa, szúró, görcsös vagy állandó?
2012. márc. 12. 20:00
 3/8 A kérdező kommentje:
ket oldalt , kozepen is . nem annyira erosen , neha kevesbe , neha picit jobban .
2012. márc. 12. 20:03
 4/8 A kérdező kommentje:
akkor faj ha mozgok inkabb
2012. márc. 12. 20:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha egészséges lennél, akkor nem biztos hogy fájna a hasad:) Lehet, hogy gyulladás. Menj el a házi orvosodhoz, ő majd elküld szakorvoshoz ha szükségét látja. Megnyomkodja a hasad és tudni fogja hová küldjön.
2012. márc. 12. 22:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát azért egy lánynál nem ritka az alhasi fájdalom. :D

Nekem pár napig peteéréskor is szokott, meg mielőtt megjön és utána még az első pár napon. :/

2012. márc. 13. 13:19
 7/8 A kérdező kommentje:
ja :) de szinte 2 het mulva kene jojjon , normalis , ha neha elofordul hogy faj ? foleg mikor leulok es fel .. terhes ugye nem lehetek ? megjott a menstruaciom rendesen , es utana amint irtam szex nem volt
2012. márc. 13. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem, valóban nem ritka:D Nekem például akkor szokott fájdogálni amikor petefészek és/vagy méhkürt gyulladásom van:D Nekem ez sem járt kibírhatatlan fájdalommal, de elmentem vele dokihoz. Nyomásra viszont nagyon fájt. Na mindegy:)

Ha még nem ismeri annyira a testét, hogy tudja miféle fájdalmat érez, márpedig nem ismeri, akkor jobb azért ha nem találgatásokra hagyatkozik, amennyiben viszonylag rendszeres tüneteket észlel magán:) Ha megnyomkodja a házi orvos a hasát, és nem tojik be a fájdalomtól, akkor valószínűleg csak "női dolgok"

2012. márc. 13. 13:35

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!