Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek mit tegyek (menstr...

Rebeka.szilvas kérdése:

Szerintetek mit tegyek (menstruáció)?

Figyelt kérdés

Ez lesz a harmadik menstruációm.Ma kellne megjönnie,és már fáj is a hasam.Szerintem holnap meg fog jönni.Az a baj hogy holnap tesi lesz(kötelező tesizni) és nekem az első három napban nagyon erős.Szóval mit csináljak?És ez még a kisebb probléma szerdám Március 15. van és ünneplőbe kell jönni ,vagyis szoknyában.Szerintetek mit csináljak?

És én csak betétet használok.

13/L.

2012. márc. 12. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Akkor tesizz.

Az ünneplő meg nem egyenlő a szoknyával. De amúgy sem értem miért probléma a szoknya.

2012. márc. 12. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Én megértelek, mert 26 éves létemre is utálok menstruálni...

Tesin nincs egészségügyi felmentés? Ha nem, akkor nyilván kénytelen vagy tesizni, csak azért kérdezem, mert nálunk volt általánosban.

Mindkét esetre azt javaslom, hogy éjszakai betétet tegyél be. Vegyél fel még egy bugyit a rendes bugyidra, úgy jobban tart.

2012. márc. 12. 17:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy tesizzek mert mi lesz ha át fogok ázni?
2012. márc. 12. 17:01
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi,remélem beválik
2012. márc. 12. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem fogsz átázni. Nyugodtan lehet tesizni, meg bulizni stb:) Vegyél egy cicanacit a tesigatya alá. Ennyi, meg szuper betét, ha erős.

Szoknyában is nyugodtan lehet menstruálni:) A kutya nem fogja észrevenni. Szoknya alá felveszel egy harisnyát. Úgy is hűvös van, vegyél fel vastagabbat.

Majd belejössz ebbe az egészbe és fele ennyit nem fogsz ilyeneken parázni. Nyugi:))

2012. márc. 12. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!