Lányok! Ti a strandon bementek a vízbe tamponnal, ha megvan a menzeszetek?
Más a muszáj és más a hobbi. Amúgy az uszoda vize klóros, tisztább, mint az átlag strandé. Emellett az úszónők valószínűleg nem pisilnek a vízbe és lezuhanyoznak edzés előtt!
Én biztos nem mennék menstruálva a sok koszos ember által pancsolt vízbe! De ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Abban is van igazság, hogy némi vér biztosan kerül a tamponból is. Más véréből pedig köszi nem kérek.
# 14
Erről az úszópelenka jutott eszembe :DDDDDDDDDDDDDD
Hát, 3. válaszoló, nem akarlak elkeseríteni, de a strandon elég sok tamponos nő mászkál. Úgyhogy azt hiszem az a legjobb, ha egyáltalán nem mész a vízbe.
És egyébként most komolyan az a bajotok, hogy kb. három csepp vér benne van a 100000 liter vízben? Balatonban nem fürödtetek még? Ott mi van? Ugyanabban a vízben úszol, amiben kb. 10000 haltetem, olaj, pisi, állati maradványok, növényi maradványok, minden. Ehhez képes a "vérrel szennyezett" strandvíz fertőtlenített álomhely...
Én nem megyek be, amior megvan, de semmi bajom azzal, ha van aki bemegy.
Biztos nem a legegészségesebb, de ha betartod a szabályokat, nem lehet belőle gond.
Nehogy már azért panaszkodjatok egyes válaszolók, hogy undi, az a kérdés, hogy egészséges-e, és ti mennétek-e így vízbe. Ja, és elég sok nő megy be így vizbe, és tök természetes.
10. válaszolóval teljesen egyetértek.
Aki meg betéttel megy be, hát azt nem minősítem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!