Minden lánynak vannak a mellbimbója körül kicsi szőrszálak?
A barátom nyelvvel szokta izgatni a mellbimbóm, és részegen társaságban benyögte, hogy aranyosak a "bimbiszőrjeim". Akkora égés volt, hogy elmondani nem tudom. Mindenkinek vannak?
17/L
Valamilyen szinten biztos. Kinek csupa szőke pihe, kinek erősebb szálakkal vegyítve, ez adottság kérdése.
Nekem mindkét mellem körül van egy-két hosszabb és sötétebb szál, pár hetente csipesszel kiszedem őket, és kész. Nem kell ebből ügyet csinálni.
ne aggódj, ha nem is látszik, nekem olyan erős szőrszálak vannak a mellemen, hogy borotválnom kell. csak így sajnos borostás lesz. a gyantát meg az epillátort nem bírom. nekem is megjegyezte eddig minden barátom, hogy szőrös. volt amelyik azzal viccelt, hogy szőrösebb az én mellkasam az övénél.
27N
jaa! az enyém is ezt mondta, hogy szőrösebb a mellkasod, mint az enyém, meg hogy elad Grincsnek, ha nem lesz pénzünk.. xD
röhögök rajta, meg minden, de basszus, azért szarul esik..
Ilyenen ne aggódj, ha te nem látod, akkor a fiú tuti nem érzi. Nem a világ vége. Az én barátnomnek is van egy-két pihe ott. Az semmi.
22/F
Ha nem látszódik kár is foglalkozni vele,meg akkor is ha csak egy picit látszódik.
Nekem például erős fekete szőr van rajta,mint egy pasinak,amit borotválnom kell,és gyakorlatilag borostás a mellem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!