Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől fájnak a melleim ennyire...

Mitől fájnak a melleim ennyire (vörös-duzzadt)? Terhes lehetek?

Figyelt kérdés

A menstruációm késik 10.-re vártam. Terhes viszont nem lehetek szerintem, mert 2.5 éve próbálkozunk, azóta semmi.

Viszont pár napja feszül a mellem, és viszket a bőr, láthatóan nőtt is. Most éjszaka viszont olyan fájdalmaim voltak hogy alig bírtam aludni, duzzadt, vörös, ég, és még azt sem tudom eldönteni vegyek-e fel melltartót, mert így is fáj ha nincs raktam, meg úgy is.

2012. márc. 11. 08:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát van akinek több év próbálkozás után sikerül :)

A tüneteid arra utalnak, hogy összejött a baba, de egy teszt többet tudna segíteni mint az itt kiírt válaszok.

2012. márc. 11. 08:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már ilyen,bár még tini koromban,2x is..iszonyat fájdalom volt,se melltartót még a póló ha hozzáért kikészültem.Ha 10-re vártad a mensid ,ég csak 1 napja késik..az az időjárástól is lehet,vagy stressztől.

Szerintem ez ilyen emlőgyulladás,a mirigyek begyulladtak,el fog múlni..nem vagyok igaz orvos :D ha nem múlik akkor irány a dokihoz,az ért hozzá:)

2012. márc. 11. 08:31
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, érzem magamond hogy terhesség nem lehet, de azért természetesen teszetelek,még várok 2 napot, de a mellem sosem volt ilyen. Van egy kislányom ő 5 éves, de ahhoz hasonlítanám ezt az érzést, maikor szülés után közvetlen a hirtelen tejtermeléstől begyulladt és fájt. Akkor a 75b mellméretem ugrott 90D -re most is két nap alatt legalább egy k.mérettel nőtt.Iszonyat érzés, nagyon fáj, menjek vele sürgősségire? vagy azért azt ne :SSS
2012. márc. 11. 08:46
 4/5 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján biztos, hogy gyulladás (duzzanat, vörös, meleg, égő fájdalom). Mindenképp orvoshoz kellene menni vele (azért nem kell sürgősségi, ráér holnap is; viszont ha nagyon fáj, akkor kihívhatod az ügyeletet), mert ha nem szoptatsz, akkor nagyon rossz dolog is állhat a háttérben...
2012. márc. 11. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:

mondom,nekem mér 2x volt ilyen,egyszer voltam 15 aztán kb 17.Mai napig nemtudjuk mitől volt,azóta szültem,nem volt vele baj.Lehet csak valami hormonális dolog van a háttérben.Holnap menj el nőgyógyászhoz!

[link]

ezt meg olvasd el!jobbulást!

2012. márc. 11. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!