Lányok, hány évesek voltatok, amikor először megjött a menzeszetek?
én 11,5 éves vagyok tegnap reggel láttam meg de nekem nagyon sok vér jön:( nsgyon kellemetlen volt mert nem itthon voltam hanem apánál és ugye természetesen nála nincs se tampon se betét. wpt tettem a bugyimba amíg elmentünk vásárolni:S
11/L
nekem 12 és fél évesen jött meg először:DD egy hónappal előtte barnáztam 1 napot szóval valamelyest fel tudtam készülni. délelőtt környékén jöttem haza táncról és mikor ráültem a wc-re akkor láttam meg. szóltam is anyának, aki munka után hozott tisztasági betétet a boltból.(régi "szép" idők:D)
14/L
Nekem 11,5evesen jött meg
a fiú ucsiimnal akik persze fiúk.... Reggel az anyjuk elment reggeliert és azután mentünk volna strandolni.. Mikor az anyukajuk pont boltba volt én megyek el a wcre és látom hogy tiszta vér....persze az eggyik uncsim 17 volt a másik meg11 korulneztem hogy hol van betet...hát nem volt sehol...kitől kerjek?? A 17 évestől kértem aztán és hát egy kicsit sem égett a pofám... Na de még strandolni se mehettem.. :(
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!