Mitől lehet ez a vérzés?
megjött márc 3-án, 3 napos szokott lenni mióta nem szedek gyógyszert, december óta. hétfőre el is múlt, este se volt semmi, viszont kedd reggel ahogy felkeltem megint véreztem, a nap során alig volt valami, este megint nem volt semmi, /szerda/napközben elkezdtem vérezni.És tegnap is volt, de az ilyen barnás vérzés volt.
MA így pénteken nincs semmi egyenlőre.
Rákszűrésen voltam, P2-es lett de odaírták h nagyfokú gyulladás, nem értem azt se, a p2 az a normális nem? akkor mi az a gyulladás mellette? meg akkor érezném ha lenne nem?
előre is köszönöm a válaszokat.
A gyúlladást nem gyógyitották semmivel???
A hormonjaid rendbe vannak?A súlyod rendbe?
Mire kitisztul a szervezeted a gyógyszer után, az több, mint 3 hónap... valószínű, a hormonháztartásod most felborult, hisz a saját maga üteme szerint kell menstruálnod. Nekem 1 év alatt állt helyre a ciklusom gyógyszerszedés abbahagyása után! A P2-es az teljesen jó. P1 a szűzlányoknak szokott lenni általában.
A gyulladás miatt - ha nem kaptál rá semmit - én felkeresnék egy másik orvost is.
Az első kommentelőnek: a gyulladás rövid ú, és a rendbe szót rendbeNnek írjuk és ejtjük!!
súlyom 66kg e melett vagyok 178cm.
idáig 25 napra jött meg, utóbbinál 28-29 napra.
írtak fel kúpot igen.
A citológia meg az, hogy van-e gyulladásod két külön dolog.
A citológián azt nézik meg, hogy van-e olyan elváltozás, ami rákmegelőző (vagy rákos) állapot lehet.
A gyulladás ettől teljesen független.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!