Sikerült elsőre felrakni a tampont?
Figyelt kérdés
nekem nem...és egy kicsit fáj is, nem tudom, hogy mi lehet a gond.anya is segített de egyszerűen nem ment fel.2009. jún. 9. 21:25
1/9 anonim válasza:
lehet h tul szűk vagy probáljátok a legkisebbel sztem:)
am nekem felment elsőre csak picit fájt.
15/L
2/9 anonim válasza:
lazulj el...ne idegeskedj:)
nekem is felment elsőre
15
3/9 A kérdező kommentje:
szija én is minivel próbálkozok...de teljesen elvagyok keseredve =( ilyen nincs. teljesen pánikolok
2009. jún. 9. 21:33
4/9 anonim válasza:
nyugii nyugii nyugiii.:) nekem először horvátországban 'kellett'. ugyanis válaszhattam: 1 hétig partondöglés, térdigvízbe/ fürdés.hát. az első szörnyű volt.. ki béna vtam. és én nemtudom mitcsináltam. de annyira fájt (ob. mini.) hogy nem tudtam megmoozdulni. amugy nagyon fontos: gyakorlat!! 3-4 után már pikk-pakk ment. eleinte kicsit lassabban, ma 3 mp az egész. és mindig tampont használopk. gyenge napokon is. szerencsére sose vagyok rossul, nem görcsölök, így olyan mintha semmi se lennee...:))) amugy fontos a higiénia, a lazítás. ismerd meg magad. a tested. ha gonodlod nézd meg tükörrel. vagy ujaddal tapintsd ki. és gondolom tudod, hogy a hüvely totál "hátrafele" megy. lehet h csak felfele feszgetted. hát sok szerencsét neked.:) és nyugi. ha nem sikerült várj picit. és majd menni fog!!:))
5/9 anonim válasza:
Minivel próbálkoztam először én is, de nem jött össze (kábé egy csomagnyit elpazaroltam). Utána vettem normál OB-t, azt a csavart bordázatút, és azzal egyből sikerült. Sztem akkor próbálkozz, mikor a legerőssebb a vérzés, mert akkor a legkönnyebb
6/9 anonim válasza:
probáld meg kis krémmel, de ha felment azt ne hagyd fenn, nehgogy káros legyen, csak tágitás vagy sikositoval, és ne felfelé nyomd csak hátra. de ha szüz vagy ovatosan..
7/9 anonim válasza:
minek kell pánikolni? nem fáj , és azért nem megy mert ennyire görcsölsz:S nyugodj már le ez csak egy tampon nem egy agyműtét
8/9 anonim válasza:
16:27 legyél kicsit kedvesebb, szerintem! mos csinálja először.
Ne izgulj majd menni fog, csak kell hozzá gyakorlat. Ha guggolva próbálod úgy kicsit könnyebb, mert úgy magától kitágul a hüvely. Sok sikert! No para!
9/9 A kérdező kommentje:
köszi.csak egyszerűen nem merem megtolni...és utána meg elbőgöm magam, mert ugy érzem, hogy fájna.
2009. jún. 10. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!