Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sikerült elsőre felrakni a...

Sikerült elsőre felrakni a tampont?

Figyelt kérdés
nekem nem...és egy kicsit fáj is, nem tudom, hogy mi lehet a gond.anya is segített de egyszerűen nem ment fel.
2009. jún. 9. 21:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

lehet h tul szűk vagy probáljátok a legkisebbel sztem:)

am nekem felment elsőre csak picit fájt.

15/L

2009. jún. 9. 21:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

lazulj el...ne idegeskedj:)

nekem is felment elsőre

15

2009. jún. 9. 21:32
 3/9 A kérdező kommentje:
szija én is minivel próbálkozok...de teljesen elvagyok keseredve =( ilyen nincs. teljesen pánikolok
2009. jún. 9. 21:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
nyugii nyugii nyugiii.:) nekem először horvátországban 'kellett'. ugyanis válaszhattam: 1 hétig partondöglés, térdigvízbe/ fürdés.hát. az első szörnyű volt.. ki béna vtam. és én nemtudom mitcsináltam. de annyira fájt (ob. mini.) hogy nem tudtam megmoozdulni. amugy nagyon fontos: gyakorlat!! 3-4 után már pikk-pakk ment. eleinte kicsit lassabban, ma 3 mp az egész. és mindig tampont használopk. gyenge napokon is. szerencsére sose vagyok rossul, nem görcsölök, így olyan mintha semmi se lennee...:))) amugy fontos a higiénia, a lazítás. ismerd meg magad. a tested. ha gonodlod nézd meg tükörrel. vagy ujaddal tapintsd ki. és gondolom tudod, hogy a hüvely totál "hátrafele" megy. lehet h csak felfele feszgetted. hát sok szerencsét neked.:) és nyugi. ha nem sikerült várj picit. és majd menni fog!!:))
2009. jún. 9. 21:50
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Minivel próbálkoztam először én is, de nem jött össze (kábé egy csomagnyit elpazaroltam). Utána vettem normál OB-t, azt a csavart bordázatút, és azzal egyből sikerült. Sztem akkor próbálkozz, mikor a legerőssebb a vérzés, mert akkor a legkönnyebb
2009. jún. 9. 21:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
probáld meg kis krémmel, de ha felment azt ne hagyd fenn, nehgogy káros legyen, csak tágitás vagy sikositoval, és ne felfelé nyomd csak hátra. de ha szüz vagy ovatosan..
2009. jún. 9. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:
37%
minek kell pánikolni? nem fáj , és azért nem megy mert ennyire görcsölsz:S nyugodj már le ez csak egy tampon nem egy agyműtét
2009. jún. 10. 16:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

16:27 legyél kicsit kedvesebb, szerintem! mos csinálja először.

Ne izgulj majd menni fog, csak kell hozzá gyakorlat. Ha guggolva próbálod úgy kicsit könnyebb, mert úgy magától kitágul a hüvely. Sok sikert! No para!

2009. jún. 10. 18:56
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi.csak egyszerűen nem merem megtolni...és utána meg elbőgöm magam, mert ugy érzem, hogy fájna.
2009. jún. 10. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!