Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anorexiás vagyok és már több...

Anorexiás vagyok és már több hónapja nem jött meg akkor nem is kell védekezni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 21:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%
jesszushulye!!! amugy nem, de ajanlom hogy fejezd be ezt a hulyeseget.
2012. márc. 7. 21:22
 2/13 anonim ***** válasza:
46%

érdemes ha nem akarsz gyereket - ki tudja lehet épp van annyi ereje a hormonrendszerednek h elindítson egy peteérést és ovulálj is...

egyébként meg nem ártana orvoshoz fordulnod ha (normálisan) élni akarsz... /vagy csak attention whore kiírás az anorexia? kg? cm?/

2012. márc. 7. 21:37
 3/13 A kérdező kommentje:
163cm 40kg
2012. márc. 7. 21:54
 4/13 anonim ***** válasza:

Hát ez egy orosz rulett, amit csinálsz. Ha több hónapja nem jött meg, az nem azt jelenti, hogy nem is fog, bár sajnos kicsi az esélye, de nem lehetetlen.

Másrészt meg tudom, hogy a legtöbb anós valami áldásnak tekinti, ha kimarad a menstruációja, csak éppen ez véglegesen úgy maradhat, és eljöhet még az életedben az idő, amikor majd mindent megtennél egy gyerekért, de már késő lehet. Most kéne úgy élned, hogy ne vágd el a későbbi önmagad elől a választás lehetőségét.

2012. márc. 7. 22:45
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

2. vagyok!

jesszusom! és a barátod, családod nem küld orvoshoz?!

Meg fogsz purcanni!

nekem is voltak evési zavaraim, és én 160 centihez 46 kilósan is "gusztustalanul" néztem ki egyes pasik szerint ahogy kiálltak a csontjaim, nem tudom te hogy nézhetsz ki de brutális lehet /mondjuk ok alkata válogatja, de akkor is 40 kiló nagyon kevés/

jah és akkor nem beszéltem a következményekről: az emésztésem tropára ment, miután rendesen elkezdtem enni állandóan fostam, fájt a hasam, a körmeim meggyengültek - a hajam is, a fogaim lemaródtak és töredeznek...

jah és nekem is voltak vannak menstruációs problémáim, kellemes kis hormonzavarral amit hormongyógyszerekkel kezeltek - jah közben híztam is...

akkor a hormonzavar egyéb mellékhatásai

és ha gyereket akarok akkor az egy kemény menet lesz...

mondjuk én alkesz bulémiás voltam, napi egy zsemlével amit este szintén kihánytam...

nem tudom hány éves vagy. én ezt tiniként csináltam.

de azt hiszem neked is csak most fog jönni majd a java.

- jah és az orvosok khm mit ne mondjak nem olcsók, és a vizsgálatok kezelések se, de kell ha az embert valahogy újra rendbe kell hozni...

annyit mondok minél hamarabb menj orvoshoz, én évekig leszartam h nem jön meg rendesen, aztán akkor mentem dokihoz amikor már indokolatlanul elkezdem hízni a hormonzavar miatt és ilyen esetben a kevesebbet eszem metódussal csak annyit értem el hogy nem 30 kilót kell most fogynom hanem csak 12 kilót híztam a normál súlyhoz képest... miközben néha beszédültem...

egyszóval: HÚZZÁL ORVOSHOZ AMÍG NEM LESZ ROSSZABB!

2012. márc. 7. 23:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

"Másrészt meg tudom, hogy a legtöbb anós valami áldásnak tekinti, ha kimarad a menstruációja,"

Igen ez tényleg igaz. Nagyon sokan ugyanis nem tudják feldolgozni a nőiességüket, azért koplalnak, hogy alkatilag "kislányok" maradhassanak és a menstruáció hiánya is ebben a tévhitben erősíti őket.

Válaszolva a kérdésre. Azért nem jön meg a menstruációd, mert a szervezeted takarékra állítja magát, energiát spórol a peteérés elhagyásával és óvja magát a vérzés ellen.

Ez azonban egy nagyon komoly betegség. Ha tisztában vagy azzal, hogy mi a bajod, akkor a lehető leghamarabb fordulj orvoshoz, mert sok esetben az anorexiának halál a kimenetele.

2012. márc. 8. 12:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Bizony nagyon sulyos.....en csak fel evig voltam az, de 171 cm magassaggal 45 lettem es nagyon belebaszkodott az egeszsegembe....
2012. márc. 8. 13:01
 8/13 anonim ***** válasza:
:D Fura...én 163 cm és 42 kg vagyok...És nem vagyok anorexiás...nincsenek is kint a bordáim..illetve megvan a mensim is...
2012. márc. 8. 17:35
 9/13 anonim ***** válasza:
alkat kerdese
2012. márc. 9. 20:39
 10/13 anonim válasza:

Kedves 8. válaszolónak üzenném hogy, egy hülye barom .-.-" [YY]

az ANOREXIA EGY MENTÁLIS BETEGSÉG !!! attól hogy még egy girhes 40 kg-es lány vagy attól még nem leszel anorexiás .. ne erőlködj hülyeségekkel ...

2012. márc. 11. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!