Fogamzásgátlóra hatással van az allergiagyógyszer?
Elfelejtettem megkérdezni a dokimtól ma.
Revicet-et szedek az allergiámra, általában este. A fogamzásgátlót is este fogom szedni.
Amúgy a doki mondta, hogy szedjem este a tablettát... Nem szedhetem délben mondjuk? Többször is kihangsúlyozta, hogy este szedjem.
Volina fogamzásgátlót fogok szedni
De miért nem szedhetem mondjuk délben?
Van, amikor lefekszek délután 5-kor aludni, néha este 12-kor... Este pont nem jó nekem.. :( A dél lenne tökéletes
De miért nem a tablettát szeded máskor? Miért éppen azt a gyógyszert akarod átpakolni, amiről egyértelműen megmondta az orvos, hogy este kell szedni?
Komolyan nem értem a logikát.
Azért kell este szedni, mert (ahogy kb. az összes allergiagyógyszernek) álmosító hatása van. Az emberek többségét totál leszedálja kb. Lehet, hogy kicsit zombi leszel tőle.
Ennyi az oka.
De komolyan, miért nem jó ha a fogamzásgátlót szeded más időben??
Azt hittem egyértelműen fogalmaztam., de akkor úgy látszik, hogy nem....
A fogamzásgátlót akartam máskor szedni!
Akkor félreértettük:)
A fogamzásgátlót akármikor szedheted.
Oké, akkor marad az este :)
Köszi a válaszokat!
"Gondolom ahhoz van köze, hogy a progeszteron termelődés este a legmagasabb. "
Ennek nem lehet hozzá az égvilágon semmi köze, tekintve, hogy a tabletta szedés alatt nincs progeszteron termelés.
De ha lenne is, mi köze lenne hozzá?
Akkor szokták azt javasolni, hogy vki este szedje, ha hányingere van a tablettától. Egyéb esetben teljesen mindegy, mikor szedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!