Baby Firefly kérdése:
Lehetséges hogy nincs vaginám?
Figyelt kérdés
nemtudom hogy melyik lyuk az és már meg is néztem de szerintem akkor nincs.2012. márc. 7. 12:33
21/38 anonim válasza:
20-as jól megijeszted a kérdezőt!
Egyébként a kérdező csak szórakoztat bennünket.
22/38 anonim válasza:
"20-as jól megijeszted a kérdezőt!"
Odaírtam h nem írna már ha neki is ez lenne. És valószínűleg tudna róla, mert azt egyfolytában kezelni kell. Az már más kérdés h szerintem is fake a kérdés:D
24/38 A kérdező kommentje:
14 ...és most tényleg komoly !!
2012. márc. 7. 13:17
25/38 anonim válasza:
szóval akkor nem is menstruálsz,ha nincs vaginád nem is tudsz,inkább menj el dokihoz,de ezt nehéz elhinni..
26/38 anonim válasza:
Van angliában egy nő akinek 2 van, kérd el tőle, biztosan odaadja :)
27/38 anonim válasza:
Menstruálsz? Gondolom akkor szűz vagy. Hidd el hogy van, de ha gondolod leírhatod mit látsz akkor talán tudok segíteni.
28/38 anonim válasza:
Kislányoknál (csecsemőknél) néha előfordul, hogy összenő a hüvelynyílás. Ha nem veszik észre (bár a gondos anyuka észre szokta venni, és egy egyszerű beavatkozással megoldják) akkor előfordulhat, hogy csak a pubertáskorban derül ki. Így a menstruációs vér sem tud kiürülni, és komoly bajokat okozhat.
Nem mondom, hogy a kérdezőnél is ez van, csak hogy van ilyen. Szerintem, beszéld meg anyuddal, és ha kell, menjetek orvoshoz.
29/38 A kérdező kommentje:
amugy menstruálok de nem az a gond mostmár tudom hogy van csak nemtom hol...
2012. márc. 7. 14:07
30/38 A kérdező kommentje:
ENNYI VOT AZ EGÉSZ KÉRDÉS !! NEMTUDOM HOL VAN. DE EZZEL A SEGITSÉGGEL NEMIS FOGOM MEGTALÁLNI SZAL MOSTMÁR TÖKMINDEGY....
2012. márc. 7. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!