Vmi tanás hogy megjöjjön sürgősen? :s
Figyelt kérdés
14 ÉVES VOK ÉS KB 1 HNAPJA RÁSZOKTAM HOGY ISZONYÚ KEVESET ESZEM REGGEL :
14-ig 2-3szem mini pogi ami télleg nagyon mini
lehet ez az oka ?
4 napja újra rendesen eszem reggeleit is tegnap túzforró vízben füredtem 25 percet ma egy olyan 40 percet fogok
ez segít megjönni ? ma kellet volna megjönnie vagy tegnap
van esetleg más tipp?
jah és tesióran csúnyán megütöttem tegnap a hesam és a méhem az nagyon nagy baj ? :OO lécci vmi tancs! :SSSS
2012. márc. 6. 17:53
1/5 anonim válasza:
A sok kajától, és a meleg víztől nem fog megjönni.
Menstruáltál már előtte? Mert lehet, hogy csak simán késik. Nekem sem volt rendszeres a mensim, még most sem az, csak mióta fogamzásgátlót szedek.
Egyél zellergumót, az jó szokott lenni rá. Előtte hámozd meg, és rágcsálj el belőle egy nagy darabot.
2/5 A kérdező kommentje:
és mit tegyek hogy megnyugodjak ? mert állitlag amiatt is lehet :( és én nagyon izgulok miatta mert 4 hónapig nem jött meg aztán 3 hnapja ujra megvan rendesen de ez :((
2012. márc. 6. 17:58
3/5 anonim válasza:
Nem tudod ezt siettetni, viszont ha stresszelsz rajta annál inkább késhet. Az nem számít, hogy beütötted a hasad. Nem kell tenned semmit, de azért egyél rendesebben. Nem kell sokat, de rendszeresen.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi
2012. márc. 6. 20:25
5/5 anonim válasza:
Helyesírási szótárat tudom javasolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!