Túl nagy a folyás, mitől?
Figyelt kérdés
Régebben is nagy volt a folyásom. Most, hogy pénteken megfáztam már egy 2-3 napja elég kellemetlen. 20-30 percenként kell kimennem a mosdóba kitisztítani magam, annyira nagy a folyás. A menstruációm is csak 15. én kell, hogy megjöjjön. Ilyen probléma még nem volt.Nincs kellemetlen szaga.
16/L
2012. márc. 6. 13:51
1/1 anonim válasza:
nem akarsz dokihoz menni? vagy Anyuddal nem vagy olyan jóban hogy megkérdezd? :(
van egy a-ha program nevű oldal a neten, ahol csomó hasznos infó van, vagy dokitól is tudsz kérdezni
de lehet kapni patikában hüvelyi ph mérőt, amit otthon tudsz használni, hogy ellenőrizd rendben van-e a hüvelyflórád, ha nincs akkor érdemes valami probiotikus cuccot használni, nekem a probiotikus tampon vált be a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!