2 pozitiv terhességi teszt tévedhet?
Figyelt kérdés
2 alkalommal teszteltem magam, mind a kétszer pozitiv lett. Az orvos nem vizsgált meg, mert még korai volt, azt mondta, menyjek vissza egy hét múlval, amikor már látni lehet ultrahangon a bébit. Ez akkor már tényleges? Terhes vagyok?2009. jún. 9. 13:23
1/5 anonim válasza:
Szerintem igen, úgyhogy gratulálok, sok sikert, boldog babavárást, remélem nem lesz semmi gond!
2/5 anonim válasza:
Tuti a baba szerintem is! S jol tette hogy nem vizsgàlt meg, engem egy idiota megvizsgàlt kézzel 6. héten, elhalt a baba! Szerintem az is közre jàtszott! Remélem vàrjàtok! :) Boldog baba vàràst, vigyàzz magadra!
3/5 anonim válasza:
Szerintem sem téved.Gratulálok:)
Jó babavárást:)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok :))). A jövöhéten valószinűen többet fogok tudni, nagyon izgulok, nagyon szeretném a babát, remélem nem lesz semmi gond
Üdv mindenkinek
2009. jún. 9. 14:10
5/5 anonim válasza:
nyugi, hamis pozitív teszt nem létezik. boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!