Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez a csikló?

Ez a csikló?

Figyelt kérdés
Pár napja észrevettem, hogy a puncimban van valami xD Ne röhögjetek ki nem tudom megfogalmazni. Anyu azt mondta, hogy az a csikló. Eléggé zavar, nem fáj, meg semmi, csak zavar, és ha wc-zés után kitörölöm, akkor érzékeny ha hozzáérek, ez ugye nem baj? 12 éves vagyok, még nem jött meg a menstruációm, ez annak a jele lehet, hogy meg fog jönni?12/L
2012. márc. 6. 08:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Nem, egyáltalán nem röhögünk. Ha ott találtad, a hüvelyed felső részénél, és kidudorodik, érzékeny, akkor valószínű, hogy arról beszélünk. Később fontos szerepe lesz az örömszerzésben, ismerd meg a tested, tanuld meg használni, inkább örülj neki, hogy van, meg fogod szokni. Analóg szerv a fiúk nemiszervével, ugyanabból a biológiai tőből fakad.
2012. márc. 6. 08:11
 2/12 anonim ***** válasza:
23%
Az a csikló ami ott úgymond "feláll". Ezt egy kis bőr takarja, bár nem mindenkinél azt hiszem. Tükörben te is megkeresheted, de a Google jó barát rengeteg kép van, nézegesd meg őket.
2012. márc. 6. 08:12
 3/12 anonim ***** válasza:
57%
Persze az az. Ne félj, nincs ezzel semmi baj, nem fogunk kinevetni. Érzékeny természetesen, úgyhogy finoman bánj vele. :)
2012. márc. 6. 08:14
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Bocs a link lemaradt!

[link]

2012. márc. 6. 12:08
 5/12 anonim ***** válasza:
30%
Valaki elmondaná, hogy miért pontozgatja le az első három választ? Unalomból?
2012. márc. 6. 12:47
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

Én nem pontoztam le semmit :O

2012. márc. 6. 12:56
 7/12 A kérdező kommentje:
Annyira idegesít. :( Fáj ha hozzáérek. :(
2012. márc. 6. 15:33
 8/12 anonim ***** válasza:

A lepontozást én sem értem, de szerintem szánalmas, h másnak nincs jobb szórakozása, mint ez!

A mellékelt kép pedig szerintem kicsit durva egy 12 éves lány számára...de ez csak az én véleményem, majd úgyis lepontozzátok, mert ehhez értetek!

Ha pedig fáj, kedves válaszoló, akkor próbálj meg nem érni hozzá. Nem is értem miért nem oktatott ki anyud jobban ezzel kapcsolatban, mert attól, h nevet adott a "gyereknek"...na de mindegy, hagyjuk, szerintem beszéld meg anyuddal, tuti nem szedi le a fejed!

2012. márc. 6. 19:44
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
A linken délelőtt még egy rajzolt női nemi szerv volt látható! Kb. olyan, mint amilyen a tamponokhoz mellékelt használati utasításon is található.
2012. márc. 6. 19:47
 10/12 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy szerintem ez egy kamu kérdés.
2012. márc. 6. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!