Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha valakinek mellrákja vagy,...

Ha valakinek mellrákja vagy, mindenféleképpen eltávolítják a mellét? Mennyi az esély, hogy meghal az illető?

Figyelt kérdés

2012. márc. 4. 19:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem, általában van más megoldás is.
2012. márc. 4. 19:44
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Minél hamarabb derül ki, annál nagyobb a mellmegtartó kezelés esélye, tehát igazán veszélyes a tétovázás. Ha hamar elkapják, megmaradhat a mell. A halál esélye is attól függ, milyen stádiumban van a rák.
2012. márc. 4. 20:07
 3/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.:)

Éreznek valamit fájdalmat a mellükbe? Van valami szemmel látható észrevehető elváltozás?

2012. márc. 4. 20:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Szemmel látható nincs, de tapintható van. Ha csomót tapintasz a melledben, akkor az lehet rák. Ekkor el kell menni szűrésre, ahol kiderítik, hogy valóban az-e.
2012. márc. 4. 20:22
 5/13 anonim ***** válasza:

Fájdalom főleg az utolsó stádiumban van csak. Azon kívül legfeljebb csomót lehet kitapintani.

Viszont ha a mell elszíneződik, megkeményedik, az is lehet rák, és azzal is azonnal orvoshoz kell menni. (Tejúti gyulladás is lehet.)

Nem távolítják el mindenképpen a mellét, de ha mégis, akkor van mellplasztikára lehetőség, bár főleg a fiatalabb korosztály dönt emelett, de a betegség fiatal korban ugye elég ritka.

2012. márc. 4. 20:33
 6/13 A kérdező kommentje:
fuu köszönöm a válaszokat sokat segítettetek :)
2012. márc. 4. 20:37
 7/13 anonim ***** válasza:
És gondolkodj pozitívan!!!
2012. márc. 4. 20:50
 8/13 anonim ***** válasza:

Én lehetek mell rákos? Régebben többször éreztem, hogy valamiféle kis csomó van a mellemben, de nem tudtam, hogy ez most normális e vagy sem. Így nem foglalkoztam vele. A napokban viszont elkezdett fájni, akkoris ha nem érek hozzá, de kisebb nagyon tapintásokra eléggé fáj. Tehát ez lehet rák?

U.I.: Ez a 4. hónap, hogy nemjött meg. Nem vagyok terhes.

2012. márc. 4. 21:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Utolsó, valószínűbb, hogy hormonális probléma, ha négy hónapja nem jött meg és 18 évesnél idősebb vagy, akkor indulás a nőgyógyászhoz!
2012. márc. 4. 21:37
 10/13 anonim ***** válasza:

köszönöm szépen! És ha még nem vagyok 18 akkor várjak ezzel az egésszel? háthahátha...

U.I.: 4 évvel ezelött jött meg először.

2012. márc. 4. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!