Ha valakinek mellrákja vagy, mindenféleképpen eltávolítják a mellét? Mennyi az esély, hogy meghal az illető?
köszönöm a válaszokat.:)
Éreznek valamit fájdalmat a mellükbe? Van valami szemmel látható észrevehető elváltozás?
Fájdalom főleg az utolsó stádiumban van csak. Azon kívül legfeljebb csomót lehet kitapintani.
Viszont ha a mell elszíneződik, megkeményedik, az is lehet rák, és azzal is azonnal orvoshoz kell menni. (Tejúti gyulladás is lehet.)
Nem távolítják el mindenképpen a mellét, de ha mégis, akkor van mellplasztikára lehetőség, bár főleg a fiatalabb korosztály dönt emelett, de a betegség fiatal korban ugye elég ritka.
Én lehetek mell rákos? Régebben többször éreztem, hogy valamiféle kis csomó van a mellemben, de nem tudtam, hogy ez most normális e vagy sem. Így nem foglalkoztam vele. A napokban viszont elkezdett fájni, akkoris ha nem érek hozzá, de kisebb nagyon tapintásokra eléggé fáj. Tehát ez lehet rák?
U.I.: Ez a 4. hónap, hogy nemjött meg. Nem vagyok terhes.
köszönöm szépen! És ha még nem vagyok 18 akkor várjak ezzel az egésszel? háthahátha...
U.I.: 4 évvel ezelött jött meg először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!