Miért kapok el havonta-2 havonta valami gombás fertőzést?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja vettem canesten kúpot, eddig jó is volt minden, de most érzem, hogy nem oké minden ott lent
Ez már sokadik alkalom. Más is van ezzel így?:(
2012. márc. 2. 19:19
1/7 anonim válasza:
Használj intim mosakodót legalább a menzesz ideje alatt és nagyon ügyelj a higiéniára. Menj orvoshoz, a canesten úgy látszik nem elég.
2/7 A kérdező kommentje:
Mindig használok intim mosakodót, meg intim törlőkendőt is.
2012. márc. 3. 21:29
3/7 anonim válasza:
Akkor jobb, ha orvoshoz mész, majd felír vmi jobbat a canestennél. A canesten nekem sem mindig segít.
4/7 anonim válasza:
Ne használj intim mosakodót. Nőgyógyászok sem ajánlják, hiszen azokat a gombákat is kiöli, amik e hüvely normál állapotához kellenének. Én is így jártam. kamilla+teafaolaj és semmi bajom nincs.
5/7 A kérdező kommentje:
de azt ilyen irrigátorba kell tenni nem? az mennyibe kerül és hol lehet kapni?
2012. márc. 7. 21:00
6/7 anonim válasza:
Herbáriákban, gyógyszertárakban lehet venni, de inkább ülőfürdővízébe ajánlatos csöppenteni. De a grépfrúit mag olaj is nagyon erős gomba ölő hatású.
7/7 anonim válasza:
Az intim mosakodót nem a hüvelyben kell alkalmazni és nem is mindennap, csak mondjuk a menzesz idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!