Férfiaknál h lehet észrevenni a gombás fertőzést? Én most kaptam el vagy párom adta át nekem, nem tudom! Mennyi idő után lehet sexelni? Férfiakat mivel lehet kezelni? Ha mától kezelem! 18/l
Vannak olyan tabletták, amik erre jók, azt kettesével árulják, valami 5000 ft körül van, egy neked egy a barátnődnek.
Nálunk úgy jön ki, hogy viszket a farkunk és hámlik róla a bőr. De sokkal hamarabb elmúlik, mint a nőknek, sokszor kezelés nélkül is, de arra nem érdemes játszani, mert úgy oda-vissza fertőzitek egymást, ahogy kell.
Szia!
Saját gyógyítás esetében Canesten combit javasolt venni. Gombás fertőzéseknél a nő esetében fehéres, viszkető váladékozás tapasztalható, ffi-ak esetében szintén viszketés vagy piros pöttyök, esetleg tünetmentesség.
Canesten esetében nőnél a kúp + krém (szemérem ajkakat is be kell kenni) használata ajánlott, ffi-nál a krém.
Ki kell kezelni tünetmentesre, mert ha nem, simán visszafertőzhetitek egymást. Aktus kerülendő a kezelés alatt, ami max 5 nap.
Ha a combi nem használ, mindenképpen doki!
(Ui.: amennyiben a nő kiegészítő kezelésként alkalmaz tejsavas irrigátort, úgy azt elötte is és utána is fertőtleníteni kell, mert azzal is visszafertőzheti magát!)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!