Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért múlt el egy nap alatt a...

Miért múlt el egy nap alatt a menzeszem?

Figyelt kérdés

Tegnap azt hittem hogy megjött de délután is csak pecsételő vérzésem volt. Este bevettem életemben először fogamzás gátlót és már ma délelőtt el is múlt a menzeszem. Már tegnap délután is alig volt. Kb egy fél hónapja voltam nőgyógyásznál aki megvizsgált meg rákszűrést csinált és utána is véreztem de csak egyszer egy kicsit. Lehet hogy az miatt van?

A fogamzásgátlót szedjem tovább?

2012. márc. 1. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátlótól is lehet.

A rákszűrés miatt nem hinném, ott amiatt véreztél, mert a méhnyakból vett szövetmintát, kvázi megkapirgászta, de az nem menstruáció.

Ha jövő hónapban sem jön meg rendesen, akkor keresd fel a nőgyógyászodat, lehet másmilyen gyógyszerre van szükséged.

Egyébiránt, ha a terhesség kizárt.

2012. márc. 1. 15:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Óvszerrel védekeztünk eddig,de azért gondolom hogy nem a fogamzásgátló mert mielőtt bevettem már délután alig volt menzeszem
2012. márc. 1. 15:19
 3/7 anonim ***** válasza:
De lehet másnap jött volna meg rendesen, csak a gyógyszer miatt végül nem jött. Én is csak tippelek.
2012. márc. 1. 15:24
 4/7 A kérdező kommentje:
A fogamzásgátlót szedjem tovább?
2012. márc. 1. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:
A biztonság kedvéért én csinálnék egy terhességi tesztet és utána szedném tovább. Ha utána sem jönne meg, a gyógyszerszünetben, elmennék dokihoz. Egyébként ha fel tudod hívni a nődokidat, akkor szerintem hívd föl és kérdezd meg, ilyenkor mi a teendő, régebben ha gondok volt én is ezt csináltam.
2012. márc. 1. 15:43
 6/7 A kérdező kommentje:
De ha terhes lennék akkor meg se jönne vagy legalább késne.
2012. márc. 1. 15:51
 7/7 anonim válasza:
A fogamzás gátlod 1 nap alatt nem okoz ilyen drasztikus változást!! Fel boríthatja a hormon háztartást de kétlem hogy egyik napról a másikra elmulaszt egy ciklusos genetikai folyamatot! A tippem a türelem várj még az aggodalmaskodással 1000 és 1 oka lehet ennek! De egy teszt nem ronthat. Ha nem jön késéssel vagy már a jövő hónapban sem akkor vissza a dokihoz és írass fel vele egy olyan szert ami helyre állít!
2012. márc. 5. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!