Irrigálás vagy hüvelykúp?
Figyelt kérdés
Szeretném visszaállítani az optimális ph-t a hüvelyemben. A doki az irrigálást ajánlotta, de olvastam, hogy van hüvelykúp is ami ugyanazt a hatást hivatott elérni. Szerintetek melyik a jobb? Meddig érdemes használni, hogy kifejtse hatását?2012. márc. 1. 12:21
1/2 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, de szerintem a kúp jobb. Igaz, az másnap távozik belőled, de így több idő áll rendelkezésre a lactobaciknak a megtelepedésre.
Szerintem érdemes 4-5 napig használni, utána pedig heti egyet.
2/2 anonim válasza:
semmiképpen ne irrigálj, én csinálta egy éve és azóta van hüvelygyulladásom....kimosta a természetes védekező rendszerét és azóta sem lehet vissza állítani és a gyulladást megszüntetni...soha az életben nem irrigálok többet...és nekem a doki is azt mondta h többet árt mint használ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!