Miért nem jön meg rendesen a menstruációm?
Figyelt kérdés
1,5 éve szedek fogamzásgátlót és eddig mindig rendesen megvolt a vérzésem. Most pedig kedd helyett szerdán jött meg, de nem mondanám vérzésnek. Szinte semennyire nem vérzek csak ilyen barnás rózsaszínes nyák szerűséget tapasztalok, de azt is csak a papíron. Előfordul ilyesmi gyógyszer szedése mellett? Szombaton pedig már újból el kell kezdenem a gyógyszer szedését, de nem úgy néz ki hogy rendesen meg akarna jönni.2012. márc. 1. 10:41
1/2 anonim válasza:
Tabletta mellett nincs menstruáció, csak megvonásos vérzés.
Első körben tesztelj. Ha negatív, akkor szedd tovább a gyógyszert. Ha a következő vérzésed sem lesz normális, akkor menj el orvoshoz.
Ha pozitív a teszt, akkor ne kezdd el az új levelet...
2/2 A kérdező kommentje:
tudom, hogy csak megvonásos vérzés, rosszul fejeztem ki magam
csak olvasgattam az interneten és olvastam, hogy ilyen gyógyszer mellet előfordul, meg olyan is hogy egyáltalán nincs vérzés, csak nekem eddig mindig volt
köszönöm a választ
2012. márc. 1. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!