Mit csináljak még 1 hétig?
Február közepén sárgás folyásom volt,édes-savanyú szagú,volt még itthon Klion hüvelytablettám 6 db,gondoltam azt elhasználom,hátha segít(már korábban is használt).Szombaton használtam el az utolsót,azóta sárgás-zöldes,krémszerű,savanyú szagú folyásom van még mindig,és viszket,és ég is.
Jövő hét csütörtökön megyek nőgyógyászhoz,előbb nem kaptam időpontot:(
Van itthon 1 db Vitagyn C hüvelykrémem,meg Canesten.Vagy mit használjak addig,hogy kicsit jobb legyen?
nem élek nemi életet.
Holnap szépen sétálj be az ügyeletre! Bakteriális fertőzésed lehet, vagy trichomonas, erre utal a folyás állaga. Ezzel pedig nem szabad várni, mert nem olyan, mint a gomba. Az SZTK-ban is mindig fogadnak sorom kívül akut esetben. Nos ez éppen ilyen. Ne légy gátlásos, mert az egészséged látja a kárát. A canesten erre nem jó, nem fog rá használni. Holnap délelőtt doki, addig ne csinálj semmit.
A betadine hüvelykúp egyébként használna, sőt recept nélkül kapható, de annyira drasztikus, hogy utána nem bizti, hogy visszaáll a hüvelyflóra normálisan.
A héten már semmiképp nem tudok orvoshoz menni.Meg a nő is mondta,hogy ez a legkorábbi időpont ami tud adni.Esetleg hétfőn el tudok menni.
Ha vennék betadine hüvelykúpot és azt használnám jövő hétig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!