Ha szerdán megyek nőgyógyászhoz, mert sok folyásom van (nem tudom az okát), akkor kedden szeretkezhetek a barátommal?
Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 22:25
2/5 anonim válasza:
Elvileg ha nőgyógyászhoz mész vizsgálatra, akkor nyugodtan szeretkezhetnél.
De én a helyedben - mivel folyás miatt kell menned - inkább kihagynám, hogyha mintavételre kerül sor, akkor az a lehető "legtisztább" legyen.
3/5 anonim válasza:
Szerintem kedd reggeltől már ne csináljatok semmit, hogy ha szerdán mész akkor rendes eredményt kapj. Ki lehet bírni azt a kis időt...
4/5 anonim válasza:
Gumival szeretkezhetsz,mert valószínű,hogy kenetet fog venni és a az esetleg benne levő sperma befolyásolhatja az eredményt.Ha kapsz valami kúpot,akkor pedig arra az időre míg el nem fogy tiltva lesz a szex.
5/5 anonim válasza:
Elvileg 3 nap a tisztulási idő szeretkezés után.Én már hétfőn sem szeretkeznék,már csak azért sem,nehogy a párom elkapjon valami fertőzést tőlem a folyás miatt.
utolsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!