Normális h feketések a nagyajkaim?
Figyelt kérdés
nagyon régóta ilyen,és elég nagyok is. Lehet h összefügg azzal, h már kiskorom óta önkielégítek?2012. febr. 28. 23:54
3/6 anonim válasza:
Igen, normális, a legtöbb embernek ilyen. Ezért is különleges az, ha valakinek rózsaszin/fehér marad felnőtt korában is. Tény, hogy az ártatlanságot idézi, nem tudom, hogy összefügg-e a "használattal". Nekem a legszéle picit sötétebb lett nemrég, de alapjában fehér/rózsaszín, pedig közel 40 éves vagyok. :) (De nem is nagyon "használom".)
4/6 anonim válasza:
Normális.
Én hófehér bőrű vagyok, a szélei mégis barnásak.
Akkor milyen lehet egy normál bőrszínű vagy barna bőrű nőnek? Gondolom fekete.
5/6 anonim válasza:
Abszolúte normális. Fekete nőknek egyébként kivétel nélkül az. Maszturbációval nem függ össze.
6/6 anonim válasza:
Hoppá!
Most tűnt csak fel: nem a kisajkak széleire gondoltál a nagyajkak helyett valójában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!