Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Te egyfolytában érzed a...

Te egyfolytában érzed a menstruáció előjeleit v egyszer igen, egyszer nem?

Figyelt kérdés
Szóval tegyük fel ott van a puffadás..folyamatosna fel vagy előtte puffadva vagy egy kicsit igen, egy kicsit nem...vagy a hasgörcs...előtte egyfolytában görcsöl...v egyszer görcsöl egyet, aztán elmúlik...hogy van nálad?
2012. febr. 27. 19:33
 1/7 anonim válasza:

nálam úgy van, hogy én megérzem:D nem tudom miért

éjjel is ha megjön rögtön felkelek, és megyek wcre, és megjött.. de csak minimálisan tudod...(:

amúgy szokott fájni előtte a hasam, és azt tudom hogy milyen, és teljesen más.:) nem mindig fáj.

2012. febr. 27. 19:39
 2/7 A kérdező kommentje:
valami ilyesmire voltam kíváncsi...h fáj...fáj egy darabig..aztán elmúlik...aztán pár óra elteltével megint fáj egyet..megint elmúlik..aztán 1-2-3 nap mulva megjön...
2012. febr. 27. 19:49
 3/7 anonim válasza:
Én nem szoktam érezni semmi ilyesmit, de ahogy az előttem lévő írta, én is felébredek még éjjel ha úgy van.
2012. febr. 27. 19:50
 4/7 anonim válasza:
Én mindig tudom! Eleve ugye tudom hogy hányadikán kell megjönnie és az első görcsnél már megyek is. Utána pár perccel szokott kezdődni, mindig bejön. :)
2012. márc. 20. 13:45
 5/7 kriszti78dk válasza:
Én sosem érzem.Nem görcsölök,és nem vagyok idegbeteg.
2012. máj. 6. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálam nem egyfolytában jelentkezik a görcs, vagy az ilyenek, de nem is minden menstruációm előtt van.
2012. máj. 6. 14:35
 7/7 anonim válasza:
Én soha! :'( Csak hazaérek suliból, elmek WC-re és látom h átvok vérezve! Durva picit! xD
2012. máj. 6. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!