Nőgyógyászhoz be kell jelentkezni? Elég egy email az orvosnak, hogy mennék?
Figyelt kérdés
Kórházba, fertőzés miatt..2009. jún. 7. 13:55
1/8 anonim válasza:
Kóházba szerintem beutaló kell. Az SZTK-s orvosoknál időpontot kell kérni. A magándokiknál szintúgy.
2/8 A kérdező kommentje:
Magánorvosnál kell fizetni?
2009. jún. 7. 14:07
4/8 anonim válasza:
Email nem a legjobb, telefon inkább. Több email kell, mire megírja neki mikor van szabad időpontja, neked mikor jó, ez telefonon meg kb. 3 perc.
Az én dokimnál 8 ezer egy vizsgálat (vizsgálat + rákszűrés)
5/8 anonim válasza:
Én ha sima sztk-ba megyek (oda szoktam) nem kérek időpontot, kivárom a sort. oda tehát nem kell előzőleg bejelentkezni. ugyanez vonatkozik minden járóbeteg szakellátási helyre is, tehát ha pl kórházba mész a nőgyógyászati járóbeteg ellátásra, oda sem kell időpontot kérni, fizetni meg pláne nem, mert TB alapú. beutaló sem kell a nőgyógyászatra.
ha magándokihoz mész, fizetni kell, és ahogy előttem írta valaki, nem is keveset...
6/8 anonim válasza:
Nálunk már a sima sztk-s rendelésnél is előre kell bejelentkezni telefonon, vagy személyesen, mivel olyan sorok voltak, hogy volt olyan, hogy 3 órát vártál és nem kerültél be. Szerencsére ma már max 1-1,5 óra a várakozás, ha valami elhúzódik.
7/8 anonim válasza:
Nőgyógyászatra nem kell beutaló sehová sem. Időpontot azonban a legtöbb helyen kérni kell. E-mailben ezt nem szokták intézni még a legmodernebb helyen sem, csak személyesen vagy telefonon.
8/8 anonim válasza:
vagy betelefonálsz, vagy kartonozó, esetleg személyesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!